Aktuális

Gumicukorba rejtett drogot vitt az iskolába egy kislány

A kábítószer-kereskedelem önmagában véve is elítélendő dolognak számít, arra azonban végképp nincs mentség, ha valaki gyerekeket is veszélyeztet vele. Egy amerikai férfi egy osztálynyi gyereket sodort bajba, amikor gumicukorba rejtette a kokaint.

A csomagot ugyanis a férfi 10 éves kislánya magával vitte az iskolai bemutatóórára, ahol a kicsik a kedvenc szenvedélyeikről beszéltek. A kislány a színes édességet választotta, és már csak az órán derült ki, hogy a cukorkák között egy fehér porral töltött csomagocskát. Az osztályfőnöke azonnal riasztotta a rendőrséget.

Gumicukorba rejtette a kábítószert a kisgyermekes apukaNagyobb baj szerencsére nem történt, de csak a véletlenen múlt, hogy a kislány nem bontotta fel még óra előtt az otthonról hozott édességet, és kínálta meg vele a többieket. Diáktársainak szülei kétségbeesetten nyilatkoztak a sajtónak, mint mondták, arra még fel tudják hívni gyerekeik figyelmét, hogy ne fogadjanak el idegenektől édességet, de hogy tiltsák el őket a saját osztálytársaiktól?

A kislány apját a vizsgálat idejére őrizetbe vették, a gyereket pedig az édesanyjánál helyezték el a hatóságok.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top