Aktuális

Először jótékonykodik házaspárként Vilmos és Kate

Egy június 9-ei gálavacsora lesz az első rendezvény, amelyen Vilmos és Kate nyilvánosan, férj-feleségként jelenik majd meg. Diana hercegnő minden bizonnyal büszke lenne a fiatalokra, hiszen egy hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványt tisztelnek meg a jelenlétükkel.
        Még több hír Vilmosról és Kate-ről

Az első nyilvános debütálásra kiválasztott est szervezője az Absolute Return for Kids (ARK) nevű szervezet, amelynek célja, hogy a leginkább kiszolgáltatott helyzetben lévő gyerekeket és fiatalokat támogassa. Tízéves fennállásuk során közel 200 000 életet sikerült megváltoztatniuk Afrikában, Kelet-Európában, Indiában, valamint az USA és az Egyesült Királyság szegényebb területein.

Először jótékonykodik házaspárként Vilmos és KateVilmosék nem véletlenül választották az ARK vacsoráját. A hercegnek és öccsének, Harrynek van egy közös alapítványa, amivel szintén fiatalokon segítenek szerte a világban. A fiúknak volt kire ütniük, ami a jótékonykodást illeti, hiszen édesanyjuk számtalan útjára magával vitte őket, így megtanulhatták, hogy segíteni kell a bajbajutottakon.

A rendezvényre 10 ezer font a belépő, ehhez jön még a jótékonysági árverés, amivel még nagyvonalúbb adakozásra akarják ösztönzi a vendégeket. Az est érdekessége, hogy az amúgy formális rendezvényen a britek kedvenc DJ-je, Mark Ronson szolgáltatja majd a zenét.

Június más szempontból is jelentős lesz a fiatal pár számára, a programjukban ugyanis szerepel egy hosszabb tengerentúli utazás, ami számokkal nagyjából így írható le: 11 nap, 14 000 mérföld és 9 város. Ez idő alatt tiszteletüket teszik majd az Egyesült Államok elnökénél, de Kanadába is átrepülnek majd. Mi arra is kíváncsiak leszünk, hogy a hivatalos látogatás átalakul-e divatpárbajjá a first lady és Katalin hercegnő között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top