Aktuális

Kiderült, melyik a legjobb állásportál

Összehasonlították a nagyobb állásportálokat. Fontos volt, hogy mennyire logikus, felhasználóbarát és informatív.
Kiderült melyik a legjobb állásportál
Megéri egyszerre több munkahelyet bevállalni?

A Profession.hu több szempontból is a legjobbak közt szerepelt: gyors, logikus, felhasználóbarát és informatív, illetve a legtöbb releváns jelentkezőt tudta összehozni a leendő munkaadókkal. Kiderült: az álláskeresők kétharmadának a Profession a kedvence.

Alapvetően minden állásportál megfelelt az elvárható színvonalnak – derült ki a Forecast Research Piackutató és a Mystery Shopping próbavásárlással foglalkozó cég kutatásából. A Profession oldala nagyon jól kezelhetőnek, logikus felépítésűnek és felhasználóbarátnak bizonyult, és emellett nagyon sok információt is begyűjthetnek a felületen a felhasználók.

Kiderült, melyik a legjobb állásportálAz ajánlatkérés elküldése után az összes állásportál felvette a kapcsolatot a próbavásárlóval – ki e-mailben, ki telefonon. Az ajánlatkérés elküldése után leghamarabb a Profession, és két másik állásportál képviselője jelentkezett. Egy-egy adott esetben például már 5, illetve 10 perc múlva keresték a potenciális hirdetőt – ez extrém gyorsaságnak tekinthető.

A cikk folytatásért kattints! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top