nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egymilliót érő herendivel leptük meg a hercegi párt

Nem kell szégyenkeznie majd az ifjú párnak, ha a nagymamát látják vendégül egy teára, hiszen immár a legújabb herendi kollekcióval büszkélkedhetnek, melynek értéke meghaladja az egymillió forintot.
NLCafé
f Ajánlom
Egymilliót érő herendivel leptük meg a hercegi pártMilyen lesz Kate és Vilmos házassága?

Személyre szóló, egyedi festésű herendi étkészletet kapott nászajándékba Vilmos és Kate, amelyet a Magyar Köztársaság nevében Csák János nagykövet adott át Londonban. A hivatalos ajándékátadó ünnepségen jelen volt Sir David William Brewer, a brit főváros királyi megbízottja is.  

10 Fotó megtekintése

Egymilliót érő herendivel leptük meg Vilmosékat

A hercegi pár esküvőjére készült Royal Garden minta a Herendi Porcelánmanufaktúra legismertebb mintájának, az idei évben 160. születésnapját ünneplő Viktória-mintának modern kori változata.
Még több +
A legrégebbi herendi motívumcsalád az angol királynőről kapta nevét, aki maga is nagy rajongója volt a márkának.
Még több +
Viktória nagy becsben tartotta a herendi étkészletet, csak abban az ebédlőben terítettek vele, ahol esténként együtt vacsorázott Albert herceggel, és ilyenkor mindig ők szolgálták ki magukat.
Még több +
A legrégebbi herendi motívumcsalád az angol királynőről kapta nevét, aki maga is nagy rajongója volt a márkának.
Még több +
A negyvenöt darabból álló, rendkívül értékes, egyedi étkészlet további különlegessége, hogy minden egyes darabjának aljára az esküvő dátuma is felkerült.
Még több +
A gyártás néhány hétig tartott, a festésben pedig több dolgozó is részt vett, akik igazi megtiszteltetésnek tartják, hogy részt vállalhattak a munkában.
Még több +
A hercegi pár esküvőjére készült Royal Garden minta a Herendi Porcelánmanufaktúra legismertebb mintájának, az idei évben 160. születésnapját ünneplő Viktória-mintának modern kori változata. A legrégebbi herendi motívumcsalád az angol királynőről kapta nevét, aki maga is nagy rajongója volt a márkának. Viktória nagy becsben tartotta a herendi étkészletet, csak abban az ebédlőben terítettek vele, ahol esténként együtt vacsorázott Albert herceggel, és ilyenkor mindig ők szolgálták ki magukat. A magyar porcelánmárka egyébként mindig is nagy népszerűségnek örvendett a brit királyi család körében. Diana hercegnő például 1989-ben egy Londonban rendezett herendi kiállítás védnökségét is elvállalta.

Reméljük, Vilmos és Kate is értékeli majd a speciálisan nekik készült ajándékot, melynek dekorációja a pasztellszínek egyedi játékával értelmezi újjá a nagy múltú előd lepkéit, bazsarózsáit, így az a tradicionális jegyek megőrzése mellett kellően divatos is. A negyvenöt darabból álló, rendkívül értékes, egyedi étkészlet további különlegessége, hogy minden egyes darabjának aljára az esküvő dátuma is felkerült. A gyártás néhány hétig tartott, a festésben pedig több dolgozó is részt vett, akik igazi megtiszteltetésnek tartják, hogy részt vállalhattak a munkában.

Ha kíváncsi vagy a királyi esküvő részleteire, gyere vissza holnap! Percről percre közvetítjük az eseményt, pont úgy, mintha te is ott lennél!

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon