Aktuális

Vak csillag van születőben!

Vakvágta-bloggerünk a Csillag születikben felfedezett Krizbai Tecának szurkol legfrissebb bejegyzésében. Blogunkból kiderül, hogy a teljes látássérült-populáció hangos a fiatal lány sikerétől!
Vak csillag van születőben! Vakvágta-bloggerünk, Szabolcs korábbi bejegyzései egy helyen – katt ide!

A „vak-lárma” kiváltója Krizbai Terézia (Teca) aki a szombati tehetségkutató műsorban lépett fel. Nem értek a zenéhez, kritikus sem volnék, de örömmel tölt el, hogy lehetőséget kap a megjelenésre a médiában. Mivel egy 15 éves hölgyről beszélünk, még rutint kell szereznie a nyilatkozatok adásában, bár amikor zongorázik és énekel, akkor senkinek semmi kérdése nem merülhet fel, mivel a tudás és a képességek számítanak. Biztosan én is irigykedhetnék rá, hogy bezzeg-bezzeg ő zongorázik és énekel, én meg nem, de ehelyett nagyon is sok-sok energiát küldök neki és sok kitartást a furkálódások elviseléséhez a sok ráakaszkodni kívánó elkerüléséhez.

Élőben, egyenes adásban nem hallottam a lány produkcióját, mert szombat este mérhetetlen mennyiségű forrócsokit ittam, és ez a dolog teljesen elvette az eszem.

Nézd meg Teca szombati előadását! 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top