Aktuális

Szép lányokra hivatkozott az elcsípett szatír

"Nagyon szépek a lányok itt!" – ezzel próbálta megmagyarázni tettét az a fiatal férfi, aki nyilvánosan letolta a gatyáját, és önkielégítésbe kezdett az egyik legnagyobb szegedi piac bejáratánál. A rendőröket nem hatotta meg a sajátos indok, szeméremsértés miatt eljárást indítottak ellene.

Olvass további friss híreket a Nők Lapja Cafén!

Naponta négyszer kopogtatnak a rendőrök Geréb Ágnesnél

Egy állampolgár jelentette be a rendőrség segélyhívószámán, hogy a szegedi Cserepes sori piac bejáratánál egy férfi letolt gatyával, vigyorogva maszturbál, mire a helyi rendőrök azonnal a helyszínre vonultak – közölte kedden Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A szegedi rendőrök valóban ott találták a „magáról megfeledkezett embert, lényegében meztelenül” – tette hozzá a sajtószóvivő. Igazoltatták, és kiderült, hogy egy 32 éves román állampolgárról van szó. Az őt kérdőre vonó rendőröknek azt állította, hogy azért végzett önkielégítést, mert „nagyon szépek a lányok itt”.

A fiatalember panaszt tett a meggyanúsítása ellen, mert szerinte „nem csinált semmi olyat, amit büntetni kellene”. A Szegedi Rendőrkapitányság viszont szeméremsértés miatt eljárást indított büntetőeljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top