Aktuális

Elle-előfizetés

Elle-előfizetésKedves Olvasó!
Mint bizonyára már hallottál róla, az ELLE magazin magyarországi kiadásának életében a napokban nagy változás történt. A márka nemzetközi tulajdonosa, a francia Lagardére Active csoport új magyarországi kiadóval, a Hearst Sanoma Budapest Kft.-vel kötött megállapodást a 2011. márciusi lapszámtól kezdődően.

A kiadóváltás a magazin szellemiségét és tartalmát nem érinti. Az ELLE továbbra is havonta jelenik majd meg, és nemzetközi divatmagazinként elsődlegesen divattal, szépséggel és hangsúlyosan kultúrával foglalkozik, az olvasók által megszokott és elvárt színvonalon.

Az ELLE új kiadójaként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy nem csupán olvasóként, de előfizetőként is elégedett legyél a magazinnal és az előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal. A februári lapszámot a magazin korábbi kiadója sajnálatos módon nem jelentette meg, célunk azonban, hogy a magazin előfizetői számára a folyamatosságot biztosítsuk.

A kiadóváltás miatt ugyanakkor önhibánkon kívül szükségessé vált az előfizetői jogviszonyokra vonatkozó egyes adatok egyeztetése annak érdekében, hogy kiadónk az előfizetések teljesítését minél hamarabb, fennakadás-mentesen folytatni tudja.

Kérjük, amennyiben ELLE-előfizető vagy, adategyeztetés céljából szíveskedjél kiadónkkal felvenni a kapcsolatot erre a linkre kattintva.

Amennyiben szeretnéd, hogy már a márciusi lapszámot biztosan kézbesítsük részedre, kérjük, szíveskedjél a fenti adategyeztetést legkésőbb 2011. február 23-áig megtenni.
Ezúton hívjuk fel a figyelmed továbbá arra, hogy kiadónknak a 2011. április 30-áig az adategyeztetést megtett előfizetők részére áll módjában a fennálló előfizetések folytatásának biztosítását garantálni.

Köszönjük együttműködésed!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top