Aktuális

Élet-halál között lebeg Bálint gazda

Kedden délután hat óra körül lakásához közel, a zebrán gázolták el Bálint Györgyöt, az ország népszerű kertészét. A 91 éves televíziós kertészmérnököt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Élet-halál között lebeg Bálint gazdaA Blikk című napilap úgy tudja, az arcán, lábán, csípőjén sérült Bálint Györgyöt megműtötték, de intenzív osztályon van, jelenleg is altatásban tartják.
A kedd esti gázolás kapcsán egyébként a rendőrség azt közölte, hogy cserbenhagyás nem történt, a gázoló sofőr a helyszínen maradt. A baleset férfi áldozata súlyos, női áldozata könnyebb sérülést szenvedett.
Egy szemtanú, aki nem messze lakik Bálint gazdától, éppen látta, ahogy az autó elsodorta a kertészt. A szomszéd szerint már csak két csík hiányzott a zebrán, hogy átérjen. „Csupa vér volt szegény, a lába furán állt. A feleségére hoztam ki egy kardigánt, a férje feje alá tette” – nyilatkozta a szemtanú a TV2-nek. (Forrás: hír24.hu)

Fotó: Sanoma Archív/Gálos Samu Mihály

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top