Aktuális

3 meglepő ünnepi ötlet

Hogy az élet és a karácsonyi készülődés a most következő tervek megvalósulásával valóban egyszerűbb lenne-e, azt egyelőre nem tudjuk. Egy biztos: őrültnél őrültebb ötletekkel tele a padlás, csak győzzünk válogatni... Neked melyik jönne be leginkább?

Karácsonyi vásárlási láz – kirakatnéző sávokkal
London leghíresebb bevásárlónegyedében a bámészkodó turisták számára kirakatnéző sávokat alakítanának ki, hogy a tébláboló nézelődők ne korlátozzák a munkába és más fontos dolgukra igyekvőket a járdán. A terv egy kezdetleges formája, hogy már most egyenruhások terelgetik a vásárlótömegeket, hogy a karácsonyi őrületben kritikussá váló forgatag ne okozzon fennakadást. 

Meseolvasási rekord születhet a Mikulásgyárban
Tíz nap alatt ötezer olvasót várnak a fővárosi Mikulásgyárba, hogy a Télapóról szóló történeteket olvassanak fel, és ezzel új világrekord születésében közreműködjenek.

3 meglepő ünnepi ötlet

 

A világ legnagyobb karácsonyi kalácsa
Drezdában idén sem marad el a híres stollenfesztivál, melynek immáron kihagyhatatlan attrakciója a gigantikus méretű kalács. A karácsonyi édességet 80 helyi pék és cukrász 700 kilogramm liszt, 350 kilogramm vaj, 120 kilogramm cukor és 50 liter rum felhasználásával gyúrják mennyei kaláccsá. Az abszolút rekorder stollen 2000-ben készült, a súlya meghaladta a négy tonnát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top