Alfa-hím + karikagyűrű = tökéletes férfi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Önbizalom, jó kiállás, bizsergető tekintet, erős, szép kezek – ezektől lesz észvesztően vonzó egy pasi. De vajon miért lehet vonzóbb egy férfi, akinek a kezén jegygyűrű csillog? Peller Mariann különvéleménye.

A hír: Egy kutatás során a vizsgálatban részt vevő nők a hasonlóan megnyerő külsejű férfiak képei közül azokat tartották a vonzóbbnak, akiknek a neve alatt a "házas" jelző is szerepelt. Egy másik teszt során a képeken szereplő férfiak közül mindnek volt barátnője, de hol együtt voltak láthatók a képen, hol pedig csak egyedül volt a férfi. A nők sokkal vonzóbbnak találták azokat a férfiakat, akik a barátnőjükkel együtt szerepeltek a fotón. (De nem annyira, mint amennyire vonzónak találták a házasokat, azzal indokolva, hogy a szóban forgó férfiaknak még csak „egyszerű” barátnői kapcsolatuk van.)

Különvélemény Peller Marianntól
Mitől lesz vonzó egy férfi? Kénytelen vagyok magamból (a saját ízlésemből) kiindulni, miután, ugyebár, magam is nő vagyok, és nem készíttettem közvélemény-kutatást. Tehát szerintem a következőktől válik egy férfi észvesztően vonzóvá: határozottság, intelligencia, jó humor, önbizalom, jó kiállás, bizsergető, átható tekintet, erős, szép kezek, a személyiségével harmonizáló külső. Legyen megbízható, hűséges, társ és támasz, rendíthetetlen kőszikla, úriember és disznó, ha kell, csipkelődő; szóval: igazi alfa-hím, aki ugyanakkor vágyik családra, és szereti a gyerekeket. Röviden ennyi. Ez persze nem azt jelenti, hogy ilyen férfi létezik is…

peller kv Belegondoltak már, mit is jelképez a jegygyűrű egy vonzónak nevezhető férfi ujján? (Vonzónak nevezhető: azaz a felsoroltak hetven százalékának megfelelt, tehát egy alfa-hím.) Hát szerintem a maradék harminc százalékot, vagyis a gyűrű viselése azt jelenti az én szememben, hogy az illető példány büszkén vállalja, hogy férj, hogy nem jelentett gondot számára, hogy „igába hajtsa a fejét”. Továbbá hűséges és megbízható, igazi társ, aki családra vágyik, és alig várja, hogy imádhassa a gyerekeit. Akkor is ezt jelképezi ez az apró karika, ha nem ez az igazság.

Most tegyük hát össze az alfa-hímet és a karikagyűrűt, és megkaptuk az ellenállhatatlan, tökéletes férfit. Na, ennek a pasinak fel kell kötnie a gatyáját, ha továbbra is hűséges és megbízható szeretne maradni, mert esélye sem lesz az őt ostromló nőstényekkel szemben.
Először is: ott van a női „vadász”, akit csak az igazán nagy vadak, a rettentő kihívások érdekelnek igazán, mint amilyen egy meggyűrűzött alfa-hím. Aztán ott van a „kapcsolatkerülő”, aki csakis azért kezd többnyire foglalt pasikkal, mert már többször hatalmasat csalódott, és fél az újabb kudarctól, ezért valójában nem is akar kapcsolatot. Ott vannak még az „önbizalmatlanok”. Az ő motivációjuk többnyire a vágy, hogy bebizonyítsák, ők a jobbak, és bármely nőt képesek lepipálni, legyen az akár egy feleség. Végül pedig ott van minden más nő, aki egész egyszerűen ösztönből, a férfinak hízelgő módon, hitetlenkedve, hogy ilyen pasi létezik-e, ártatlanul pislognak fel a férjre, aki csodaszámba megy, és amilyenre ők is vágynak.
Eddig próbáltam meggyőzni a szerelmemet, hogy amikor összeházasodtunk, hordja majd a karikagyűrűt, amivel kifejezheti afelett érzett boldogságát, hogy a mátkája lettem. Azt mondja, rosszul van minden ékszertől, szerinte nem illik egy férfira. Most, hogy belegondolok, tökéletesen igaza van…

Olvass tovább

Hozzászólások

agzsolt 2010-11-11 21:03

a már foglalt férfi elhódítása a kihívás, igaz?:)

Torolt_felhasznalo_699493 2010-10-13 21:26

Nem jajj, hanem mondja egy olyan, aki még nem volt házas...érted?;):D  

 

engem egyátalán nem vonz egy házasulandó ffi...megint kötöttség, nyafogás, ha baja van, kötekedés, ha dolgoznom kellet és későn megyek haza, nem akar minden nap szexszelni, met egy idő után kidől úgy is mellőlem, követelződzik...minek ez? Főzzek, mossak, takarítsak, még szüljek is netán, rendelkezésére álljak egy röpke ürítés erejéig?:D

 

Ugyan már!;):D:D:D  

Mykee 2010-10-12 11:06

Akkor mivel én házas vagyok, így már nekem nincs jaj? ;):D Hátradőlhetek és megnyugodhatok? :D

kukacapja 2010-10-10 18:10

Mondanám, hogy jaj neeee!

Dehát nem tudsz komolyan sértődni, úgyhogy nincs baj :-DDDD

 

Durrrrrrrc!

Torolt_felhasznalo_699493 2010-10-08 23:21

Ja, annak, aki még nem volt házas...:D:D:D

Tweety 2010-10-08 21:31

Látod milyen alávalóak vagyunk, szétszedüók a topikot a folytonos sértődgetéseinkkel...

 

Borzasztó, micsoda szörnyű emberek vannak! Hát hová fajul ez a világ!

 

Ezért most megint jól megsértődök! Meg főleg azon, h így leminősítetted az én fantasztikus durcizó tehetségemet! Hát ez mégis csak hallatlan!!!!!

kukacapja 2010-10-05 10:31

Durc?

 

Háááááát kérem! Ilyet csak egy B ligás sértődő csinál.... A'sszem komolyabb edzésmunkát kell előíránozzunk neked :-DDDDD

 

Nőemelkedést? Hát az meg mi?