Aktuális

Kérj az angyaloktól!

Haniel, Rafael, Zadkiel. Ők az ősz angyalai. Nem kérhetünk tőlük bármit, hiszen megvan a maguk feladata. Gyógyítanak, igazságot tesznek, összeboronálnak. Csak össze ne keverjük őket!

Minden évszaknak megvannak az arkangyalai, amelyek az adott időszakban közelebb kerülnek a föld szférájához, ezért a kozmikus energiát erősebben tudják közvetíteni. A tizenkét állatövi jegyhez tizenkét arkangyal kapcsolódik. Ősszel tehát a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas csillagjegyéhez tartozó arkangyalok vigyáznak ránk, tőlük kérhetünk segítséget – tudtuk meg Tarr Dániel filozófustól, kulturális antropológustól.

Haniel, a kapcsolatok angyala
Haniel vagy más néven Anael arkangyal a házasság, a párkapcsolatok, a szerelem, az emberi viszonyok angyala. Hozzá tartozik a hűség és az elkötelezettség. Barátságokat sző, és összeboronálja a szerelmeseket.

Mit kérhetünk tőle?
Erősítse meg az ingatag kapcsolatokat. Adja áldását, hogy a tönkremenőben lévő házasságok javuljanak, az emberi kötelékek szorosabbá váljanak. Ne az érdek tartsa össze az embereket, hanem a szeretet. Haniel a harmónia megteremtését támogatja, akár családi, baráti, munkatársi, szerelmi kapcsolatról van szó; segít, hogy vége legyen a vitának, ne legyenek többé ellentétek, veszekedések.

Mikor kérjünk?
A Haniel közvetítette kozmikus erő ideje a Mérleg csillagjegy időszaka: szeptember 23-ától október 22-éig.

Kérj az angyaloktól!

Rafael, a gyógyítás angyala

Rafael arkangyal feladata a gyógyítás. Amikor az ő kozmikus energiái vannak közelebb hozzánk, mindenkinek nagyobb lehetősége van a gyógyulásra. Sőt ő segíti a gyógyítók munkáját, enyhíti a fájdalmakat, segítséget nyújt a megrázó élmények feldolgozásában. A transzformáció arkangyalának is nevezik, mert a negatív tulajdonságokat átalakítja pozitív, segítő erőkké.

Mit kérhetünk tőle?
Rafael arkangyal különös figyelmet fordít azokra az emberekre, akik zarándoklatra vállalkoznak abban az időszakban, amikor ő közvetít kozmikus energiákat. Ezenkívül mindenkit meggyógyít, így a házi- és vadon élő állatokat is. Rafael segítségével alakítható át például az emberben lévő birtoklási vágy, túlzott ragaszkodás önzetlen adássá, adakozássá.

Mikor kérjünk?
A Rafael közvetítette kozmikus erő ideje a Skorpió csillagjegy időszaka: október 23-ától november 22-éig.

Zadkiel, a megbocsátás angyala
Zadkiel arkangyal jelentése: isteni igazságosság. Amikor az arkangyal a földi szférához közelebb kerül, akkor segítségünkre van abban, hogy felismerjük a dolgok valódi okát, meg tudjunk bocsátani, és toleránsabbak legyünk.

Mit kérhetünk tőle?
Felfedi az igazságot, meglátjuk segítségével az igazságtalanságot. Ha megtudjuk, hogy valaki rosszat tett, az arkangyal hozzásegít ahhoz, hogy megértsük, miért cselekedett így. Segít meglátni a dolgok mögött lévő teljes igazságot.

Mikor kérjünk?
A Zadkiel közvetítette kozmikus erő ideje a Nyilas csillagjegy időszaka: november 23-ától december 20-áig.

 

Rendrakás angyalokkal

Minden évszaknál lehetőségünk van arra, hogy az angyalok segítségével rendet tegyünk az életünkben. Mindenre megvan a megfelelő időpont, amikor egyes kozmikus erők sokkal jobban mobilizálhatók, mint máskor. Ehhez a három arkangyalhoz fordulhatunk egész ősszel, de a jelölt időszakban a legerősebb a hatásuk, mert akkor vannak a legközelebb az emberi szférákhoz.

Hogyan kérjük a segítségüket?

Történhet imával vagy csak egyszerűen magunk által megfogalmazott kéréssel, amelyben hangosan mondjuk ki az arkangyal nevét. De végezhetünk rituálékat is, miszerint az angyalt jelképező színű gyertyát gyújtunk, a képét is melléhelyezzük, és imában vagy mantrával kérünk segítséget.

Anael arkangyal színe: rózsaszín.

Rafael arkangyal színe: zöld.

Zadkiel arkangyal színe: kék.

 

Kérj az angyaloktól!A cikk nyomtatásban az e heti Nők Lapjában jelent meg.

A legfrissebb szám tartalmából:  

  • A rémálom vége
  • „Írj nekem egy dalt!” – interjú Koncz Zsuzsával
  • Kicsit szomorkás…
  • Lelki elsősegély katasztrófahelyzetben
  • Tamással sülve-főve: spanyol burgonyatortilla

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top