Aktuális

Sminktükör beépített extrákkal

Egy kínai gyártó megpróbálta kitalálni, mi hiányozhat egy nőnek a kompakt dobozkából, természetesen a tükrön kívül. Az ilyesmire szokták azt mondani, hogy innovatív, bár biztosan sokan akadnak, akik inkább a "haszontalan" szót használnák rá. Legyen akkor "érdekes"...
Az öt centis zsebtükröt kinyitva a felső részen a szokásos látvány fogad, az alsó részére viszont egy aprócska kijelző került. Ezen olyan fotókat lehet nézegetni, amiket korábban felpakoltunk az eszköz memóriájába.
 
Sminktükör beépített extrákkal

 

Felmerül a kérdés, milyen képeket nézegetünk szívesen, miközben saját sminkünket ellenőrizzük, már ha egyáltalán szükségünk van ilyesmire? Egy megnyugtató tájkép kell, arra az esetre, ha kiborulnánk egy esetleges elkenődés miatt? Vagy a saját legjobb fotónkra kéne néhány pillantást vetni, hogy megfigyelhessük az eltéréseket az “előtte-utána” állapotok között? Esetleg egy jó pasi igéző tekintete segít, hogy jobb formába kerüljünk?

Azt sajnos nem tudjuk, a tervezők fejében mi járhatott, amikor kitalálták ezt a szerkezetet. Mindenesetre természetesen több képet is lehet tárolni a zsebtükör memóriájában, a képeket pedig USB-csatlakozó segítségével lehet rátölteni. S ha ez még nem lenne elég, naptár, óra és ébresztő funkció is került a kütyübe – talán azért, hogy előre beállíthassuk, mikor kell kifestenünk magunkat? Az ára hét és fél dollárnál kezdődik, de nagy tételben is lehet rendelni, úgy olcsóbb.

 
Reméljük, a világ összes többi kínzó problémáján hasonló fantáziával és intenzitással dolgoznak…
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top