Aktuális

Négygyermekes családapa, aki megszédítette a magyar szépséget

Négy gyermeke van, negyvenesztendős is elmúlt, mégis megszédített egy huszonkét éves gyönyörű lányt. Budai Zsuzsa hiába szépségkirálynő – és számos férfi álma –, őrülten féltékeny középkorú kedvesére.

Igazán szerencsés férfi az elvált, négygyermekes Zsolt. A negyvenes férfi ugyanis úgy magába bolondította a huszonkét éves Budai Zsuzsát, hogy a 2009-es Miss Universe győztese őrülten féltékeny a férfira. 

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba

Furcsán hangzik, de igaz: a gyönyörű lány annyira féltékeny a férfira, hogy nyomoztatott utána, sőt könnyen lehet, hogy pszichológus segítségét is kéri, hogy segítsen rajta. 

– Nagyon fontos számomra ez a kapcsolat. Minél szerelmesebb lettem Zsoltba, annál inkább azt éreztem, hogy ő a tökéletes férfi. A megjelenése és a személyisége is varázslatos, éppen ezért úgy hiszem, hogy minden nő őt akarja. Sajnos, előtte sem tudtam titkolni a kételyeimet: elkezdtem számon kérni, hol késik, ha öt perccel később jött haza. Sőt, szégyellem, de még nyomoztam is utána – mesélte lapunk munkatársának a szépségkirálynő.
Zsoltnak ez érthető okokból nem tetszett. A férfi arra kérte Zsuzsát, hogy ha nem ad rá okot, akkor ne féltékenykedjen, mert ezzel csak tönkreteszi a kapcsolatukat.
– A sok beszélgetésnek köszönhetően az utóbbi hetekben sikerült uralkodnom magamon, és nem voltak veszekedések. Remélem, megmarad ez a lazaságom – bizakodott a göndör hajú lány, aki azt is elárulta, hogy ha mégsem sikerül megváltoznia, és újra elhatalmasodik rajta a féltékenység, jelentkezik egy önismereti tanfolyamra. A sors fintora, hogy Zsolt pont ilyen tréningeket tart. A férfi a katonamúltjának köszönhetően tökéletesen tudja, hogy kell több emberből egy dinamikus csapatot varázsolni.

Egy azonban biztos: sokan szeretnék tudni, hogy mi a titka Zsoltnak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top