Aktuális

Ébresztő, fogyasztó birka!

Törvényt fogadott el az amerikai kongresszus a nők szívének védelmére. De vajon mennyire lesz hatékony? És mik a legfontosabb teendőink egészségünk megőrzése érdekében? Soma különvéleménye.

A hír:
Törvény a nők szívének védelmére
SZÍVET a nőknek (HEART for Women) elnevezéssel törvényt fogadott el az amerikai kongresszus a nők szívének védelmére

Az Amerikai Szívgyógyászok Kollégiuma és az Amerikai Szívszövetség szervezett mozgalmat indított a törvényben foglaltak érvényesítésére. A szöveg hangsúlyozza, hogy az Egyesült Államokban a szívroham, az agyi katasztrófa és a többi szív- és érrendszeri betegség a nők halálozásának első számú oka, ezért mindent meg kell tenni a tájékoztatás javítása érdekében, hogy a kockázati tényezőket kiiktathassák.
Az elfogadott rendelkezés olyan – mindenki érdekét szolgáló – költséghatékony jogi forma, amelynek célja a szív- és érbetegségek okozta halálozás radikális csökkentése. A nők megbetegedésének visszaszorításához azonban nemcsak jobb tájékoztatásra van szükség, hanem az őket ellátó egészségügyiek nagyobb figyelmére is.

Soma különvéleménye
Biztos vagyok benne, hogy néhány éven belül le fog esni a „gumitantusz”, hogy csakis holisztikusan lehet gyógyítani. Tehát az egész részeként nézve magunkat és az adott betegségünket is (lásd: egész-ség…). Vagyis a testet és a lelket együtt kell gyógyítani. Köztudott, hogy a szívbetegségek lelki üzenete a szeretet megélésének minőségéhez köthető, tehát a kérdés: adok-e, kapok-e elég szeretetet? („Szeretet nélkül meg kell halni” – írta Dosztojevszkij a Bűn és bűnhődésben.) Áramlik-e az életemben a szeretet? Egyáltalán mi az, hogy szeretet? Önmagam és a másik feltétel nélküli elfogadása, kiapadhatatlan forrás, amely hatalmas belső biztonságot és erőt ad. Szeretem-e magamat?
Vajon mennyire szeretik az amerikai nők magukat?

Több alkalommal jártam Amerikában, volt szerencsém körbeutazni. (A kedvenc városomat, New Yorkot nem számolom, mert az nem tipikus amerikai város – a Big Apple valahol a világ fővárosa…) Elképesztő, mennyire kövérek! Emlékszem, amikor megérkeztem New Orleansba (a dzsesszfesztiválra), első nap beültem a híres francia negyedben a Bourbon Streeten egy bárba meginni valamit, döbbenten néztem körbe, hogy „jaj, istenem, hogy keveredtem én egy ilyen kövérklubba?”. (Én az akkor közel 80 kilómmal kifejezetten szilfid voltam közöttük…) Meg is kérdeztem a pincért: „Elnézést, ez egy kövérklub?” Erre ő döbbenettel és némi sértődöttséggel reagált, hogy én most viccelek, vagy gúnyolódom vele, és egyáltalán: miért kérdezek ilyet? Soha, sehol nem láttam egy kupacban ennyi zsírba ágyazott torzót, mint az USA déli részén… Ennyi befolyásolható, szorongó, pótcselekvésekkel teli, spirituális szempontból alvó gyermekembert…

Ébresztő, fogyasztó birka!Pár éve megjelent egy igen nagy port kavaró könyv. A szerző dr. D. R. Hawkin, a könyv címe: Erő kontra erő (itthon az Agykontroll Kft. adta ki). Hawkin kineziológusként sok mindennek tesztelte az energiaszintjét, köztük a nemzetek rezgésszámát is. Az általa felállított rendszer szerint (amit itthon a kineziológus-szakszövetség elnöke, dr. János Péter is alátámasztott) a legmagasabb mérhető rezgésszám az 1000. (Lásd: torinói lepel, Rómában a Pantheon, Jézus és Buddha lénye stb.) 200 fölött minden pozitív, alatta negatív. 800-as Mona Lisa festménye, 600 már a totális szeretet, 700 a megvilágosodás. A magyar nép jelenlegi rezgésszáma nagy átlagban: 100. (János Péter szerint 120, még ez is mélyen a negatív tartományban van.) Az ehhez tartozó érzelmek: a bizalmatlanság, szeretetlenség, reményvesztettség, elkeseredettség. Az amerikaiak ennél is lentebb vannak, az ő nemzeti rezgésszámuk állítólag 75, ahol már megjelenik a kétségbeesés. Egyszerűen rettegnek, szoronganak, félnek az élettől. (Ezt sok szélhámos ki is használta, és használja mind a mai napig, és a Hit Gyülekezet mintájára Armageddon-paráztató szektákat hoztak létre, azaz beadták a birkáknak, hogy ha leperkálják a fizetésük X%-át, akkor Jézus a 2012-ben bekövetkező Armageddon ideje alatt elviszi őket egy másik bolygóra.
A hivatalos gyógyászatban is hasonló birkaetetés történik a különféle oltóanyagokkal és „egészségmegőrző” gyógyszerekkel…) Az érrendszeri betegségek alapvetően akkor alakulnak ki, ha nem áramlik valakiben az élet. Vagyis akár fizikai, szellemi, érzelmi szinten (akár mindegyiken) le van blokkolva. Nincs benne az illető az élet vérkeringésében, nem éli meg az életét, a képességeit, a lehetőségeit, a benne levő kapacitásokat.

Szóval a nők (és férfiak) megbetegedésének visszaszorításához nem egyszerűen csak jobb tájékoztatásra van szükség, hanem komoly belső ébredésre, amely arról szól, hogy „ébresztő, fogyasztó birka!”. Állj föl a fotelodból, és a tárgyak gyűjtögetése, valamint a rengeteg műanyag zabálása helyett indulj el a természetbe, önmagad felé, vájd ki magadat magadból, indulj el a lelked felé, merj önmagaddal lenni, halld meg belül saját magadat!

A gyógyszerek nem fognak meggyógyítani, csak te gyógyíthatod meg magadat! Merthogy mit jelent majd „az őket ellátó egészségügyiek nagyobb figyelme”? Újabb szív- és érpirulák? Nyugtatók, amelyekkel csak tovább odázzák a felébredést? No és persze az egyház, amelynek pont ezek a kétségbeesett, irányítható emberek a célcsoportja. Őket lehet a legjobban kihasználni a lelket tovább betegítő bűntudat gerjesztésével. Aki fél, az nem egész…(séges).

Szóval, nagyon izgalmas az a mozi, amiben most benne van az emberiség. Roppant örülök, hogy itt lehetek, remélem, még évtizedekig nézhetem ezt a változásokkal teli filmet, amelyben most mindannyian benne vagyunk. Merthogy egyébként nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Magyarországon a férfiak halálozásában a szívinfarktus áll az első helyen. (Tévézésben a világon Amerika az első, Magyarország és Mexikó a második, napi négy és fél órás átlaggal. Totális a bebambulás és a leszedálás…)
Mindenki felelős a saját életéért. Ezt a rezgést viszi be a nagy közösbe.

A hét korábbi különvéleményei:
Karafiáth Orsolya: Közös pert indítanak a gyilkos amerikai hajó miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top