Aktuális

Negyvenötezer dollárt ért a szexbomba röntgenképe

Marilyn Monroe még közel ötven évvel a halála után is komoly üzletet jelent azok számára, akik valamilyen érdekes képet őrizgetnek a sztárról.

Negyvenötezer dollárt ért a szexbomba röntgenképeNagyobb mennyiségű pénzt pedig sokféle módon be lehet zsebelni. Lehet ez akár egy mellkasi röntgenfotó-sorozat is, melyet nemrég egy floridai kórházban dolgozó orvos lánya bocsátott árverésre egy aukción Las Vegasban. A felvételek 1954-ben készültek, amikor Marilyn a klinikán járt egy sebészeti beavatkozás miatt. Akkoriban még Joe DiMaggio baseballjátékos felesége volt, ezért a fotókon Marilyn DiMaggióként szerepel. A floridai orvos oktatási célból tartotta meg a röntgenfotókat, a lánya viszont pénzzé tette a becses örökséget. Az árverésen egyébként Kate Winslet Titanicban viselt fülbevalója is szép summáért, huszonötezer dollárért kelt el. Audrey Hepburn ruhája ért a legtöbbet: több mint ötvenhatezer dollárért vihette haza a szerencsés licitáló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top