Aktuális

36 éve keresi elveszett szerelmét a megasztáros

Magasztos célokkal jelentkezett a Megasztár című műsorba József. Az idős férfi közel 40 éve elveszett szerelmét keresi a műsor segítségével, hiszen rájött arra, hogy képtelen élete nője, bizonyos Pintér Zsuzsa nélkül élni.

Rokkantnyugdíjas, félszegen mosolygó idős bácsi állt kezében gitárral a TV2 Megasztár 5. tehetségkutatójának castingján. A férfi nem énekelt, nem gitározott, hiszen nem is azért érkezett, hogy bármiféle produkciót előadjon. Pécsi József csupán egyet szeretne: megtalálni a nőt, akit mindennél jobban szeretett, és akit soha nem tudott feledni. Az idős férfi a megasztáros válogatást és az így szerzett hírnevét szeretné felhasználni arra, hogy megtaláljon egy nőt, Pintér Zsuzsát, aki nélkül képtelen élni. 

36 éve keresi elveszett szerelmét a MegasztárosMegkerestük Józsefet, aki elmondta e nem mindennapi szerelem történetét.

– Fiatalok, bohók voltunk, amikor megismerkedtünk 36 évvel ezelőtt. Én már akkor is rajongtam érte, nagyon szép nő volt mindig is, de be kellett vonulnom katonának, és megszakadt közöttünk a kapcsolat. Ma már tudom, nem lett volna szabad hagynom, hogy eltűnjön a szemem elől. Óriási, helyrehozhatatlan hibát követtem el akkor. Máig sem tudom megbocsátani magamnak, hogy milyen ostoba voltam. Számomra ő minden, ő az életem, és ő a jövőm is. A házasságom nem sikerült jól, elváltam a feleségemtől. Két gyermeket egyedül nevelek. Félreértés ne essék, boldoggá tesz, hogy a gyerekeim megszülettek, de nekem mindig is Zsuzsa volt életem egyetlen, igaz szerelme. Újra találkozni akarok vele, a szemébe akarom mondani, hogy hiba volt őt 36 éve elengedni, és soha, senkivel nem voltam olyan boldog, mint vele. Ha olvassa ezeket a sorokat, kérem, keressen meg, vagy jelezzen, hogy él-e egyáltalán. Én ameddig csak élek, várni fogok rá. 10 éve folyamatosan keresem, de eddig eredménytelenül. Bízom benne, hogy egyszer csak meglátja a fotómat valahol, meghallja a hangomat, és rájön, hogy még mindig keresem – mondta el József, aki hozzátette: nem halhat meg úgy, hogy utoljára nem találkozik Zsuzsával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top