Aktuális

A kalóriák csökkentése – mágikus recept a karcsúság eléréséhez

Sok különböző, ugyanakkor sajnos többnyire egyoldalú fogyókúra koncepció létezik. Ezek általában vagy a szénhidrátokat száműzik az étrendből, vagy a zsírok kerülnek feketelistára. Minden esetben azt ígéri a módszer, hogy a kilók turbósebességgel fognak eltűnni.

A legtöbb fogyókúra valóban hatásos kezdetben, persze csak ha kitartóan követed. Aztán a legtöbb embernél jelentkezik a jojó effektus: a fogyókúrát követően a szervezet nagyobb arányban tárolja el a zsírokat, hogy felkészüljön a várható tápanyaghiányra.

A kalóriák csökkentése - mágikus recept a karcsúság eléréséhezA kalóriák kordában tartásával fogynak a tartalékok

A túlsúly akkor fordul elő, amikor a szervezet több energiát kap, mint amire szüksége van. A fogyáshoz ezért a kalóriabevitel csökkentése szükséges, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alap anyagcserét is fokozni kell. Bármilyen ellentmondásosnak is hangzik: a súlyfelesleg elleni leghatásosabb módszer, ha mindig teleesszük magunkat – jó sok gyümölccsel, zöldséggel. A teljes kiőrlésű gabonatermékek is segítenek, mivel hosszú időn át a teltség érzését keltik, és alacsonyan tartják a vércukorszintet. Az alacsony zsírtartalmú tejtermékek és húsok teszik teljessé a fogyókúrás menüt.

Étkezések teljes értékű helyettesítése

A kalóriacsökkentő programot még egy új fogyókúrás eszköz egészíti ki: az új, hatékony Cefamagar diéta. A minőségi diétás italpor tartalmaz minden alapvető tápanyagot, és ráadásul kifejezetten jóízű is!
Így napi egy vagy két étkezés is kiváltható a készítménnyel, amely mindössze 262 kalóriát tartalmaz adagonként. Emellett ügyelni kell megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (kb. 2 l alacsony energiatartalmú ital vagy víz fogyasztása ajánlott) és arra, hogy a napi étrendedből ne hiányozzon a zöldség és a gyümölcs sem!

További információk a www.sportosfogyas.hu oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top