Aktuális

Jól vezetnek a hírességek?

Péntekre lazulásképpen összeválogattunk pár videót a Vezess futamról. Megnézheted, hogyan vezet Pákó, Trabarna, Kustánczi Lia, Michelisz Norbert, Kiss Ádám és Debreczeni Zita.

Fekete Pákó ugyan nem alkotott maradandót a Vezess futamon (sem), de remekül szórakoztatott minket a forgatás alatt. A remekül sikerült időmérés után nagy megtiszteltetésünkre, személyesen hallgathattuk végig a Pákó-klasszikusnak tekinthető Add ide a didit című nótát. (Kollégáink képes beszámolóját az eseményről itt nézdheted meg.)

 

Lóránt Barnabás humorista, alias Trabarna két kanyar után majdnem tönkretette a kisautót, de ez annyira nem törte meg. Még arra is volt energiája, hogy Kiss Ádámot cikizze. Vigyázat, a videóban csúnya szavak is előfordulnak! (A teljes anyagot itt olvashatod.)

 

Kustánczi Lia dupla meglepetést okozott nekünk. Egyrészt a cicababa külső egy nagyon szimpatikus hölgyet takar, másrészt pedig nagyszerű iramban tud autót vezetni versenypályán. (Teljes cikk az esetről itt.)

 

Michelisz Norbert idén a túraautó-világbajnokságon szerepel egy SEAT Leon TDi-vel, de szerencsére volt annyi szünet a versenynaptárban, hogy a vezess futamon is részt tudjon venni. Norbi még életében nem járt a Kakucsringi versenypályán, ennek ellenére két gyakorlókör után rögtön bevállalta az időmérést, ahol nyolc tizedet vert a ralis Benik Balázsra. Hivatalos részdrájver lévén, versenysorozatunkból ugyan kizárjuk, de azért megemlékezünk erről a remek teljesítményről, ahol csak tudunk. (A teljes beszámolót itt olvashatod el.)

 

 

Kiss Ádám az a vicces pali, aki a Fábry Sándor által útnak indított Showder Klubban vicceskedik már jó néhány éve többedmagával. Egy ideig úgy nézett ki, hogy Ádámnak nem fog összejönni a jó köridő, elég óvatosan és udvariasan terelgette kisautónkat a pályán. Persze miután megmutattuk neki, hogy nagyjából miről van szó, gyorsan elkapta a fonalat. Az ő szavaival élve, félreértelmezte a feladatot. A gyorstalpaló után már bátrabban lépett a gázpedálra, aminek meg is lett az eredménye. (A cikk egy másik videóval egyetemben itt található.)

 

 
Debreczeni Zita az első perctől nagy lelkesedéssel vágott bele a Suzuki kínzásába, aminek meg is lett az eredménye. Nagyjából a harmadik gyakorlókörénél tartott, amikor elfelejtett fékezni és kicsit leszaladt az útról. Szerencsére semmi komolyabb galibát nem okozott a kitérő, amit az is jól bizonyít, hogy végül 57,2 másodperces idővel zárt. (A teljes beszámoló itt olvasható.)

 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top