Aktuális

Schwarzenegger otthagyja Amerikát. Hollywoodi szuperprodukciók költözhetnek Magyarországra

Kisebb sokkhatással ért fel Arnold Schwarzenegger kormányzó bejelentése, miszerint otthagyja Amerikát és visszatér Ausztriába. A Terminátornak velünk is tervei vannak.

Vigyázz, kamu!

 Kalifornia állam kormányzója, Arnold Schwarzenegger tegnap sajtótájékoztatón jelentette be Los Angelesben, hogy mandátumának lejárta után felhagy az amerikai politizálással, és otthagyja a Republikánus pártot. A bejelentés legmeglepőbb része mégsem ez volt, hanem az, hogy Schwarzenegger vissza szeretne térni szülőhazájába, Ausztriába, hogy ott folytassa politikai tevékenységét.

Schwarzenegger otthagyja Amerikát! Hollywood Magyarországra jön?

A volt akciósztár karrierjét látva a lépés teljesen logikusnak tűnik, mivel az amerikai alkotmány szerint csak amerikai születésű állampolgár válhat az ország elnökévé, így Schwarzenegger kizárásos alapon inkább visszatér szülőországába, hogy kihasználva hatalmas népszerűségét Ausztria elnöke legyen. „A tervem az, hogy felhasználva a kiterjedt filmes kapcsolataimat Ausztriából egy európai filmes központot faragjak, amiben számítok Magyarország segítségére is, hiszen az ő nemrég kiépült stúdiórendszerükkel (az etyeki stúdió és társai) együtt minden kapacitás rendelkezésre áll ahhoz, hogy a volt Osztrák-Magyar Monarchia nagy szeletet hasítson ki magának a világ filmgyártásából!” – nyilatkozta a kormányzó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top