Aktuális

Csinálj mozisztárt apuból! A Disney csatorna magyar szinkronhangot keres a “Toy Story 3”-hoz

Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója részese lehet a filmnek Magyarországon azáltal, hogy hangját adja az egyik filmszereplőnek, a zöld játékkatonának, akit így milliók hallhatnak országszerte a vásznon.

A Walt Disney Company Magyarország országos kampányt indít a Disney Csatornán, hogy sztárt csináljon egy szerencsés gyerek apukájából a Disney Pixar régóta várt Toy Story 3 című filmjében, melyet idén júniustól vetítenek a mozikban. Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója részese lehet a filmnek Magyarországon azáltal, hogy hangját adja az egyik filmszereplőnek, a zöld játékkatonának, akit így milliók hallhatnak országszerte a vásznon. A nyertes VIP-mozijegyeket is kap, így a moziban láthatja és hallhatja viszont a saját maga által szinkronizált figurát.

Csinálj mozisztárt apuból! A Disney csatorna magyar szinkronhangot keres a

 

Március 28-ig a gyerekeknek csak meg kell győzniük apukájukat vagy felnőtt férfi hozzátartozójukat, hogy felvegyenek a filmből egy sort, és feltöltsék a felvételt a www.disneychannel.hu webhelyre. Az összes internetes induló közül a négy legjobb versenyzőt hívja meghallgatásra a Disney Csatorna a nevező gyerekekkel együtt a budapesti szinkronstúdióba, ahol a Disney Csatorna kiválasztja a nyertest. A meghallgatásról felvétel is készül, amit a Disney Csatorna levetít a film bemutatóját megelőzően.

„ A klasszikus Toy Story film visszatérését a közönség óriási lelkesedéssel fogadta, és nagyon örülünk, hogy az életben talán egyszer adódó lehetőséget nyújthatunk egy gyereknek azzal, hogy sztárt csinálhat az apukájából, aki a hangját adja a Toy Story 3 egyik szereplőjének Magyarországon”- mondta Maciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet-európai, törökországi, görögországi és dél-afrikai régiókért felelős egységének alelnöke – vezérigazgatója.

 

A „Toy Story 3″ egy komikus új kaland Lee Unkrich rendezésében (a „Toy Story 2″ és a „Némó nyomában” társrendezője) most Disney Digital 3DTM-ben. A producer Darla K. Anderson (“Verdák,” “Szörny Rt.”), a Pixar veteránja; a forgatókönyvíró Michael Arndt, a “A család kicsi kincse” című film Oscar-díjas forgatókönyvírója, aki egyedülálló tehetségével és a vígjátékok iránti fogékonyságával járult hozzá a filmhez.

A „Toy Story 3″-ról

A közkedvelt „Toy Story – Játékháború” filmek alkotói ismét kinyitják a játékos dobozt, hogy új kalandokat élhessünk át kedvenc beszélő játékfiguráinkkal. Andy, a játékok gazdája főiskolára megy, Woddy, Buzz és a többiek pedig magukra maradva aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt, amíg egy napon Andy anyukája véletlenül egy bölcsődének nem ajándékozza őket. A szobányi neveletlen kisgyerek már alig várja, hogy ragacsos kis markába kaparintsa az „új” szerzeményeket, és úgy tűnik, a nyálpróba akadályát gond nélkül veszik kis hőseink. Azonban a beilleszkedés a többi játék közé nem megy tökéletesen, ezért a csapat úgy dönt, együttes erővel megszöknek a bölcsiből – az igazi kaland ekkor veszi kezdetét. A játékok a hatalmas káosz ellenére igyekeznek összetartani és nem hátrahagyni senkit, miközben Barbie végre személyesen találkozik Kennel (igen, azzal a Kennel).

További információkat találsz, bejelentkezhetsz a versenyre, és feltöltheted a hangfelvételed a www.disneychannel.hu webhelyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top