Aktuális

Gyerekek is elkezdhetik, idősek se hagyják abba!

Belegondoltak már, hogy nap mint nap hány új, addig ismeretlen baktériummal találkozik a bölcsődébe, óvodába járó kisgyerek szervezete? Bizony, immunrendszerünk minden életkorban segítségre szorulhat.

Kisgyermek, nagyvilág

Az anyatejjel táplált csecsemők édesanyjuk szervezetéből, ideális összetételben megkapják azokat a védelmi anyagokat, amelyekre a szervezetüknek szüksége van. Később azonban a kicsik immunrendszerének saját magának kell “helytállnia” a külvilág hatásaival szemben, a táplálékból biztosítva a szükséges vitaminokat, nyomelemeket. Márpedig kihívás van bőven: hiszen bárhol is van a gyermek, otthon, utcán, játszótéren, orvosi rendelőben, stb. megszámlálhatatlan kórokozóval találkozik nap mint nap. Ezektől megvédeni nem lehet, (hiszen még a legsterilebb, védett otthoni körülmények közt nevelt kisgyermek is szembesül a családtagjai által hazahozott, új baktériumokkal), de nem is kell. A gyermek saját immunrendszerét kell támogatni, hogy képes legyen ellenállni minden külső “támadásnak”. Körültekintő gondozással, a korának megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozással, sok friss levegő, mozgás biztosításával tehetünk a legtöbbet ezért, amit szükség esetén immunerősítő adagolásával is segíthetünk. A Béres Cseppet már a tíz kilogramm testsúlyt elérő kisgyermekek megkaphatják, a helyes adagolás megtalálható a készítmény betegtájékoztatójában.

 

Gyerekek is elkezdhetik, idősek se hagyják abba!

 

Kata trükkje

Amikor a fiatal anya munkába áll, még fontosabbá válik, hogy a család életét ne zavarja meg a legkisebb betegség sem. Kata jó előre gondolt erre is:

– Mielőtt a hároméves lányom először óvodába ment, elkezdtem adni neki a Béres Cseppet. Azt hallottam ugyanis, hogy a gyermekközösségekben nagyon gyakoriak a vírusok, baktériumok, a gyerekek nagy része egyik betegségből a másikba esik. Nekem úgy magyarázta el a védőnőm, hogy minden gyerek hozza magával a saját kis baktériumflóráját, ő azokra a kórokozókra már immúnis.
A közösségben aztán ezek a baktériumflórák összekeverednek, a kislányom hirtelen megkapja a másik húsz gyerek által hordozott bacikat, vírusokat. És mivel az én gyerekem szervezete ezeket még nem ismeri, így beteg lehet tőle, különösen, hogy sokat van együtt zárt térben a húsz gyerek és az óvónő, így gyorsan elkapják egymástól a cseppfertőzéssel és a tárgyakkal terjedő fertőzéseket.

Kezdettől adom hát neki minden nap gyümölcslébe keverve a Béres Cseppet és hozzá a C-vitamint, és az ötlet bevált: a lányom hónapok óta csak egyszer volt egy pár napig náthás, köhögős, de semmi mást nem kapott el a csoporttársaitól, pedig közülük sokan alig járnak az oviba, olyan sokszor vannak megfázva. Sok csoporttársával ellentétben a lányom nem betegszik meg folyton, és ez talán a megerősített immunrendszerének is köszönhető. Tavaszig biztosan kapni fogja tőlem a cseppeket, így ő is járhat oviba, mert imád ott lenni, és én sem esem ki a munkából, hogy ápolgassam a lánykám – osztotta meg másokkal is a “trükkjét” Kata.

 

Érzékeny élethelyzetek

Nemcsak a közösségekbe járó gyerekek kerülnek olyan helyzetbe, hogy az immunrendszerükre ráfér egy kis erősítés. A nagyobb dolgozatokra, vizsgákra készülő diák számára is nagy segítség lehet, ha a komolyabb igénybevétellel, stresszel birkózó védelmi rendszere megkapja ezt a támogatást. A gyermekvállalásra készülés, a várandósság, a szoptatás idején sokszorosan kellemetlen, ha valamilyen kórokozó, vírus vagy baktérium megbetegedést okoz. Ilyenkor, különösen a téli-tavaszi járványveszélyes időszakokban megelőzésképpen is jó szolgálatot tehet a Béres Csepp.

Gyerekek is elkezdhetik, idősek se hagyják abba!

 

Bárkivel előfordulhat, bármelyik életkorban, hogy valami betegségen, műtéten, vagy akár egy nagyobb lelki traumán esett át, és utána “nehezen tér magához”: gyenge, kedvetlen, enervált, nincs sem étvágya, sem ereje semmihez. Ezekben az esetekben az immunrendszert támogató, a szervezet ellenálló-képességét, energiaszintjét fokozó Béres Csepp segíthet túllendülni ezen a nehéz időszakon. Idősebb korban pedig gondolni kell a korral együtt járó természetes változásokra, a védelmi képesség gyengülésére is – az immunrendszer erősítését, a megelőzésként biztosított hasznos nyomelemek bevitelét, így a jól bevált Béres Csepp és a vele együtt alkalmazott C-vitamin rendszeres használatát tanácsos folytatni.

 

Gyerekek is elkezdhetik, idősek se hagyják abba!

 

További információk!

 

A Béres Csepp vény nélkül kapható roboráló gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top