Aktuális

7 dolog, amiért hálás lesz immunrendszere!

Nyakunkon a megfázás és az influenza szezonja! Ugye most tél végén, tavasz elején nem szeretne heteket tölteni az ágyban? Akkor érdemes megnéznie, mivel fokozhatja maximálisra immunrendszere teljesítményét!

7 dolog, amiért hálás lesz immunrendszere!A hideg idő miatt szervezetünk fokozott veszélynek van kitéve. Mégsem csak emiatt vagyunk gyakrabban betegek télen, mivel önmagában a hideg nem okoz náthát vagy influenzát. A hideg és magas páratartalmú levegőben azonban könnyen terjednek a felső légutak betegségeiért felelős kórokozó mikrobák. A kevesebb mozgás, a vitaminokban és ásványi anyagokban szegényebb táplálkozás, valamint a napfény hiánya az immunrendszerünket is meggyengíti, így viszont már fogékonyak leszünk a betegségekre. De törvényszerű az, hogy így történjen? Nem! Nézze meg immunrendszer-erősítő tippjeinket, és kerülje el a téli betegségeket!

1. Ügyeljen az öltözködésre!

A baktériumokat és a vírusokat nem érdekli a pulóverek száma, azonban a fedetlen testrészek miatt szervezetünk bizonyos részei (például torkunk, manduláink) lehűlhetnek, és így nagyobb eséllyel tapadnak meg a kórokozók.

2. Mozogjon minden nap!

Télen amúgy is hajlamosak vagyunk kevesebbet mozogni, ami rontja immunrendszerünk teljesítményét. Kezdje a napot pár perces reggeli tornával, sétáljon jó nagyokat a friss levegőn, ha kisütött a nap, és járjon rendszeresen uszodába!

7 dolog, amiért hálás lesz immunrendszere!

3. Gondolja át táplálkozását!

Fűszeres, zsíros falatok? Nehéz, kalóriadús levesek? Ezekkel nem fogja átvészelni a telet! Immunrendszere erősítéséhez sok színes salátára, gyümölcsre lesz szüksége! Az ezekben lévő ásványi anyagok és vitaminok valósággal felgyorsítják immunrendszere működését.

7 dolog, amiért hálás lesz immunrendszere!

4. Igyon sok folyadékot!

Bár az izzadás miatt nyáron jut leginkább eszükbe pár pohár ásványvizet felhajtani, szervezetünknek, immunrendszerünknek télen is sok folyadékra van szüksége a helyes működéshez. Napi 5-6 nagy pohár ásványvíz, és máris tett egy nagy lépést az erősebb immunrendszer felé!

5. Csökkentse a stresszt!

Az immunrendszer igazi ellensége sokszor nem a baktérium vagy a vírus, hanem a ránk nehezedő stressz. Szorítják a határidők, nyomasztják a feladatok? Üljön le önmagával fél órára, és gondolja át, mit hogyan tudna megoldani! Utána sokkal gyorsabban megy majd a munka. Végezzen stresszűző gyakorlatokat: jógázzon, sétáltassa meg a kutyáját, vagy hódoljon a hobbijának! Immunrendszere azonnal meg fogja köszönni!

6. Szedjen C-vitamint!

Immunrendszere valósággal páncélba öltözhet, ha rendszeresen szed C-vitamint. Télen még az egészséges táplálkozás sem képes a fokozott C-vitamin igény kielégítésére, s mivel ez az igazán fontos antioxidáns vitamin az immunrendszer fő támogatója, nagy szükség van a pótlólagos bevitelre.

7. Cseppnyi gondoskodás

Segítse immunrendszere működését Béres Cseppel, mely olyan arányban tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, ahogy azt a szervezet igényli. Napi 2×20 Béres Csepp és a felszívódásához nélkülözhetetlen C-vitamin szedésével elkerülhetjük vagy könnyebben átvészelhetjük a betegségeket.

7 dolog, amiért hálás lesz immunrendszere!

 

További információk!

A Béres Csepp vény nélkül kapható roboráló gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top