Aktuális

6 sportos kütyü – nem csak sportolóknak

Érthetetlen, hogy a pluszkilók mennyire észrevétlenül kúsznak fel a mézeskalács- és forraltbor-illatú téli hónapok alatt. Vedd elejét a dolognak, és még novemberben kezdj neki az edzésnek. Motiválóként nézegess sportos kütyüket!

Jógatappancs

A jóga megszállottja vagy, de nincs kedved vagy helyed magaddal hurcolni a jógamatracod? Ezeket a tappancsokat neked találták ki! A minimatracként funkcionáló légáteresztő, rugalmas anyagból készült kesztyűcskék védik a tenyeredet és a talpadat, miközben a gyakorlatokat végzed.

 

Sportmelltartó

Akik biztosan tudják, milyen melltartó kell a sportoláshoz, azok a magyar olimpiai csapat női tagjai. A speciálisan kifejlesztett modellek intenzív mozgásnál vagy rázkódást igénylő sportoknál is védelmet és optimális támasztékot biztosítanak a melleknek. Emellett kifejezetten úgy alakították ki őket, hogy kényelmes legyen a viselésük is.

www.sportmelltarto.hu
www.sportmelltarto.hu
www.sportmelltarto.hu
www.sportmelltarto.hu


Pénztárca

A Margitsziget bejáratánál hagyott, feltört és kirabolt autók esete nem urbánus legenda, még csak nem is egyszeri történet. Ha futni készülsz, legalább az irataidat, a bankkártyádat és a pénzedet vidd magaddal! A karra rögzíthető, cipzáras erszény a legmegbecsülendőbb edzőpartnered lesz.

 

Mindent mérő óra

Ugyan vasembereknek találták ki, de ha nem akarsz acélkemény izmokat, akkor is elkelhet egy hasonló karóra. Nemcsak a csinosabb darabok közé tartozik, de 50 méterig vízálló, digitális és ébresztő, lépésszámláló funkcióval ellátott, tárolja a mért időket, több edzés adataiból átlagot számol, jelzi a gyorsaságot, az ütemet és a távolságot, az elégetett kalóriát. Szóval mindent, amiből tényszerűen tudhatod, hogy hatékony voltál.

www.pulzusmeres.hu
www.pulzusmeres.hu

 

Papírsampon

Annyi cuccod van, hogy a sporttáskád cipelése is felér egy edzéssel? A samponos flakont kiválthatod egy aprócska műanyag tartóval, amelyben papírvékony samponlapokat találsz. Ha víz éri, ugyanúgy működik, mint a normális, folyadék állagú sampon. Egy doboz 30 darab lapkát tartalmaz.

Papírsampon
Papírsampon

 

Papírsampon
Papírsampon

 

Életmentő falat

Voltál már úgy, hogy annyira kihajtottad magad, hogy alig tudtál talpon maradni? Az ájulás elkerülése végett egyél egy szelet életmentő csokoládét. A dózist addig emeld, amíg a testedet ostromló tünetek el nem múlnak.

www.zotter.at
www.zotter.at

 

www.bloomsberry.com
www.bloomsberry.com

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top