nlc.hu
Aktuális
Nyomtasd ki a kupont, és vár a Halász Klinika!

Nyomtasd ki a kupont, és vár a Halász Klinika!

20.000 Ft értékű kupon, mely felhasználható a Fogpótlás és Implantátum Centrumban. Ismerkedj meg két eljárással, amihez felhasználható a kupon!

CEREC

Dr. Halász Zsolt
Dr. Halász Zsolt

Kisebb és közepes méretű fog-szuvasság esetén a fogorvosok fogtömést, nagy szuvasságnál szóló koronát készítenek. A neves szekszárdi Fogpótlás és Implantátum Centrum vezetője, Dr. Halász Zsolt ismertet egy újszerű, kevéssé ismert eljárást – ugyanis a Halász Klinikán csak nagyon ritkán készítenek szóló koronát és fogtömést.

Minden tömésnek az a hátránya, hogy az idő előrehaladtával anyaga öregszik, térfogata változik, ezért szuvasodás indul meg alatta 7-10 éven belül. 100 éve kitalálták az arany betétet(vagy inlay), mely tulajdonképpen egy olyan tömés, amit a fogtechnikus készít el, és beragasztjuk a kitisztított fogüregbe. Bármily tartós is (élettaratama akár 30-40 év!) az arany betét, napjaink esztétikai elvárásainak nem felel meg. Ugyanez a tartósság ma már kerámia betéttel, gyönyörű esztétikával elérhető.

A Halász Klinikán elérhető premium kategóriás CEREC szisztéma zseniális. A kifúrt fogról, egy speciális, számítógéppel összekötött 3 dimenziós kamerával felvételeket készítenek.

E 3D-s fotók alapján, a monitoron megjelenik a fog térbeli ábrája. Számítógépen megtervezik (CAD) a kerámia betétet. A CEREC rendszer részét képező kis ipari robot egy kerámia testből a terveknek megfelelően kialakítja a betétet (CAM). A 30 mikron pontosságú inlay-t ezután a fogorvos beragasztja a fogba.

Előnyei: utolérhetetlen tartósság, esztétika. Foganyag-kímélő az eljárás, mert bármilyen nagy üregbe készíthető, így a maradék foganyagot nem kell lecsiszolni fogkorona készítés céljából.

Mindezt 10 év garanciával készítjük.

Nézd meg videónkat!

Nyomtasd ki a kupont, és vár a Halász Klinika!

 

FOGFEHÉRÍTÉS

Napjainkban a hagyományosnál sokkal hatékonyabb és kényelmesebb gyorsfehérítő eljárásokat alkalmazunk. Egy erős fényforrással aktiváljuk a fog fehéredését létrehozó, fogfelszínre felvitt kémiai anyagokat.

A Halász Klinikán kétféle gyorsfehérítő eljárásból is választhatnak pácienseink. A legbeváltabb, legigényesebb Brite Smile technika hosszútávon bizonyította, hogy semmiféle károsodást nem okoz a fog szöveteiben. A hazánkban legelterjedtebb Zoom fogfehérítés hatékonysága hasonló a Brite Smile-éhoz, ára azonban kedvezőbb.

Nézd meg videónkat!

 

Nyomtatható kupon!
Nyomtatható kupon!

 

 

*Páciensenként egy kupont fogadunk el, mely más kedvezményekkel nem vonható össze.

Érvényes 2009.11.31-ig.

 Tovább a klinika oldalára>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top