Aktuális

Vagány kismamaholmik

Az áldott állapot nem jelenti azt, hogy a babavárás miatt egy csapásra át kell alakulnod, és a terhességet klasszikus, fodros kismamaruhákban, átszellemült "tejbetök"-mosollyal az arcodon kell viselned. Bár a babavárás sok dologban meg fog változtatni, azért a vagány cuccokról ne mondj le!

Belevaló pólók

Szerencsére léteznek már olyan pólók, hogy az amúgy vagány, temperamentumos, rockos vagy alternatív vonalat képviselő kismamáknak sem kell habos, fodros ruhákban Miss Piggyvé változnia. Külföldön már széles a választék, itthon Gyurkó Éva és Gyurkó Tibor valósította meg az extrém, vicces, vagány irányvonalat Lucky Vampire Gang néven. Először az egyedileg tervezett kisbabaruhákkal hengerelték le a leendő vásárlókat a 2007-es Sziget Fesztiválon, ma pedig már a vagány kismamák is találnak maguknak pólókat.

Vampire Gang
Vampire Gang
Unbuttoned Maternity
Unbuttoned Maternity
Fun mum
Fun Mum
Lala baby boutique
Lala Baby Boutique


Vicces kiegészítők

Sült krumpli lekvárral? Savanyú uborka fagyival? Mi sem természetesebb! A terhességre utaló kedves rajzok és vicces feliratok („100% természetes eredetű”, „különleges bánásmódot igénylő csomag”) pedig nemcsak feldobják a legegyszerűbb használati tárgyakat, de mosolyt csalnak – nem csak – a kismama arcára.

Cafepress
Cafepress
Cafepress
Cafepress

 

Dizájnos pelenkatáska

A feneketlen pelenkatáska kötelező darab. Olyan többzsebes, tágas, belső rekeszekkel rendelkező darabot érdemes választani, amelyben a kismama, majd a kisbaba cuccai is kényelmesen elférnek.

KristiG
KristiG
KristiG
KristiG

 

Nyugtató óriáslabda

Egy felfújható óriáslabda sok mindenre használható: lehet rajta tornázni, hintázni, rugózni, masszírozni, egyszerűen ülni, nyújtózni, vajúdni. Arról nem is beszélve, hogy sok más tárggyal ellentétben nem csak a babavárás alatt vehetjük hasznát.

Vagány kismama holmik
The Cocoa Monkey
The Cocoa Monkey


Praktikus apróság

Arra az esetre, ha nem szándékozol terhesnadrágot vagy -farmert venni, vagy még nem jutottál el addig, itt ez a praktikus pánt. Hurkold át az övtartón, húzd össze, és már kész is! Senkinek sem kell magyarázkodni a szétnyíló gomb miatt.

Unbuttoned Maternity
Unbuttoned Maternity

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top