Aktuális

A legcukibb nyulas kütyük

A húsvét közeledtével teljesen rákattantunk a nyulas holmikra. A kommersz nyuszis szalvéta vagy egyéb ingyom-bingyomok helyett az interneten keresgéltünk aranyos nyulas tárgyakat.

A világ legédesebb falióráját a nyúl és a teknős története inspirálta. Ignacio Pilotto tervező saját meséjében megmutatja, hogy az örök versenyben a gyors nyúl és a lassú teknős egymás nélkül nem is létezhetnének.

Ignacio Pilotto
Ignacio Pilotto

 

Ignacio Pilotto
Ignacio Pilotto

 

Valljuk be, a habverő az egyik legunalmasabb konyhai kisgép, ami Ming Tongnak is feltűnt. A formatervező ezért elbűvölő, kézbe simuló nyuszikká transzformálta át a mixert, amelyekkel ezután még nagyobb örömmel készülnek majd a különböző nyalánkságok. Nem csak húsvétkor.

Ming Tong
Ming Tong

 

Ha már a konyhában járunk, vess egy pillantást erre a salátakiszedőre, amely önállóan kissé csonka, párjával viszont vigyorgó tapsifülesként mered ránk. Egyből ráharaptunk a kapafogú üvegnyitóra is, amely biztos sok helyen kapna nagy szerepet húsvéthétfőn.

Invotis Orange
Invotis Orange
Invotis Orange
Invotis Orange

 

Klasszikus modern köntösben: a kalapból a nyúl mellett fogpiszkálók is előbukkannak. Ugyanilyen leleményes ötlet a miniatűr nyuszi és a hatalmas répa kettőse, amely nem más, mint konyhaitörlőkendő-tartó.

Alessi
Alessi
Alessi
Alessi

Vannak utált háztartási munkák, mint például a mosogatás. Viszont még ez is mosolyogva megy, ha az edényszárítón egy nyuszi strázsál. A portörlés elől menekülve ne a nyúlcipőt húzd fel, inkább nyúlj a nyulas portörlő kesztyű után! Ezek után gyorsan és vidáman elintézheted a portigriseket.

Invotis Orange
Invotis Orange
Forma
Forma


Nyuszis holmikkal – a nyuszis törölközővel és a plüssállattal – minden gyerkőcöt el lehet varázsolni.

Ikea
IKEA
Ikea
IKEA

Az internetgeneráció nyúlrajongó tagjainak is szántak néhány kütyüt. Képtelenek vagyunk eldönteni, melyik az aranyosabb: a nyulas USB vagy a webkamera.

Urban Outfitters
Urban Outfitters
Sourcing Map
Sourcing Map

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top