Aktuális

Egy különleges nyár Ausztriában

Fedezd fel a természet szépségét, szakadj ki a hétköznapok rohanásából és töltődj fel új energiával. Ausztriában egyedülálló természeti élmények várnak rád is, akár gyalog, akár felvonóval indulsz a csodás hegycsúcsok meghódítására.

Egy különleges nyárAlig található Európában még egy ország, ahol ilyen parányi területen ilyen sokszínű táj fogadná a látogatót. Markáns hegyvonulatok, kiterjedt fennsíkok, zöldellő erdőségek és kristálytiszta vizű hegyi tavak határozzák meg a táj képét és várják a túrázni, kirándulni, kerékpározni vagy csak kikapcsolódni vágyókat.

Az idei nyárra különleges ajánlatokkal készültünk, amelyek között te is biztosan megtalálod a neked (és családodnak) kedveset. Töltheted a nyaralást aktívan vagy pihenéssel, a pároddal vagy a gyermekeiddel, kulturális vagy kulináris élményekkel gazdagon. És ha nem tudnál dönteni, akár több rövid üdülést is betervezhetsz az idén…

A természetbarátoknak és az ínyenceknek csodás tájakat, ízletes ételeket és valódi vendégszeretetet nyújt egy hamisítatlan falusi üdülés Ausztria több mint 3000 minőségileg is ellenőrzött vidéki vendéglátójának egyikénél.

Egy különleges nyárHa te is már régóta álmodozol a széna finom, friss illatáról, a mókás tehénborjak gesztenyebarna szemeiről, a lábujjak közé bújó fűszálakról, a kristálytiszta vizű hegyi tavakban való fürdőzésről és az alpesi réteken át vezető romantikus túrázásokról, akkor jó hírünk van: mindez valósággá válhat egy Ausztriában töltött falusi üdülés alkalmával. Ha aktív időtöltésre vágysz, Tirolban a helyed! A tartomány számtalan szabadidős programlehetőséget kínál: többek között túrázás, sziklamászás, hegymászás, nordic walking, futás, biciklizés, hegyikerékpározás, golf, minigolf, lovaglás, tandem siklóernyőzés és görkorcsolyázás várja a sportosabbakat. Itt igazán változatos és kalandos lesz a nyaralás.

A Zell am See-Kaprun régióban gleccserek, hegyek és tavak vonzásában töltheted a szabadságod. A forró nyári napokon szörfösök, vízibiciklisek és sétahajók népesítik be a kristálytiszta vizű Zelli-tavat. A Schmittenhöhe lankáin több mint 80 tökéletesen kiépített túraútvonal közül választhatsz. Természetesen a lehűlés is biztosított, hiszen a 3029 méter magasan fekvő Kitzsteinhorn-gleccseren még nyáron is lehet síelni. A strandfürdőből a sípályára, vagy fordítva – itt tényleg a kedved szerint alakíthatod a napod.

Egy különleges nyár
Ha pedig inkább egy városi üdülés vonz a kultúra jegyében, Salzburgot ajánljuk. A bámulatosan gazdag kulturális programkínálat évente több mint 4000 rendezvénnyel, például a világhírű Salzburgi Ünnepi Játékokkal varázsolja Salzburgot világszínvonalú kulturális metropolisszá.

A város utcái élményekben gazdag sétákra, az óváros különleges gasztronómiai élményekre csábít, legyen szó a híres kávéházak egyikéről, egy hangulatos fogadóról vagy egy első osztályú nemzetközi étteremről.

És végül, de nem utolsósorban egy jó hír: akár meg is nyerheted nyári üdülésed Ausztriába, a fenti üdülőhelyek egyikére, ha helyesen válaszolsz nyereményjátékunk kérdésére! Készen állsz? Akkor irány a www.austria.info

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top