Aktuális

Kiszel Tünde a fehérneműivel hódított

A Hal a tortán e heti vendégváró show-műsorában Kiszel Tünde, Karsai Zita, Szebeni István és Tóth Szabi főznek egymásnak. Természetesen Tünde nem hazudtolta meg önmagát, igazi rózsaszín álomvilágban fogadta vendégeit.

A TV2 vendégjáró show-jában meglepte a megérkező vendégeket a rózsaszín látvány, amely eléjük tárult Kiszel Tündéhez érve, de mindenről megfeledkeztek, amikor Tünde – közkívánatra – felvonultatta szexi fehérnemű-gyűjteményét.

A hét első vendéglátója Kiszel Tünde volt, akinek otthona meglepte a látogatókat: minden rózsaszínbe borult, tükrökkel és Tünde-fotókkal díszített falak között került sor a gombalevesből és brassóiból összeállított vacsorára.

A díva késett, és nem csak azért, mert az egész piacot körbe kellett járnia vargányáért: fodrásszal, sminkessel készült a vendégségre, hiszen meg akarta tisztelni a nézőket és a vendégeket is azzal, hogy csinosan jelenik meg. Természetesen a kis Donatella is kivette a részét a készülődésből. A késés rányomta a bélyegét a hangulatra, a társaság a Mátyás-pincében várakozott.

– Nem csak a szépítkezés miatt késtem el. Igaz, hogy fodrásznál is voltam, a sminkes pedig hozzám jött, nem miattuk ment el az idő. Az egész piacot körbe kellett járnom vargányagomba után, de a végén nem kaptam, csiperkéből készítettem el a levest.

Mindenre odafigyeltem, a lakásra és a saját kinézetemre is, mert meg akartam tisztelni a nézőket és a vendégeimet is azzal, hogy szép vagyok.

Tündének végül sikerült feldobnia az estét: közkívánatra bemutatta a fehérnemű-gyűjteményét, amellyel mindenkit lenyűgözött, a vacsorát ezzel tette emlékezetessé a műsorvezető. A díva köztudottan nagy fehérnemű-gyűjteménnyel büszkélkedhet, ebből mutatott be néhány darabot. Tünde nemcsak a bugyikat és melltartókat gyűjti, hanem a hálóruhákat is.

A Sugarloaf zenekar gitárosa, Tóth Szabi és a TV2 műsorvezető-bemondója, Szebeni István – legnagyobb örömükre – közelről is megismerkedhettek a híres-hírhedt ruhadarabokkal.

– Kikönyörögték a többiek, hogy mutassam meg a gyűjteményem, amelyre nagyon büszke vagyok! Nekik is nagyon tetszett, még a fiúk is maguk elé próbálták, hogy állna nekik egy-egy melltartó! – mesélt Kiszel Tünde az élményeiről.

Az extremitásáról is ismert Tünde szeret kényelmes hálóingben aludni, amely nem irritálja a bőrt. Persze kedveli a szexi éjszakai öltözéket is, de az ilyesmit inkább lefekvés előtt szokta bevetni. A hatalmas gyűjteményt nagy valószínűséggel egy napon Donatellácska örökli majd. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top