Aktuális

Meglepték Gubás Gabit!

Emlékezetes születésnapja volt idén Gubás Gabinak. A színésznő csendes ünneplésre készült, ám családja és jó barátjuk, Tatár György másként döntött.

– A történet néhány héttel ezelőtt kezdődött. A párom kitalálta, hogy mivel szerezhetne nekem igazán örömet. A meglepetésbe bevonta Tatár Gyuri barátunkat is. Megkérte őt, hogy hívjon fel, és kérdezze meg tőlem, hogy nincs-e kedvünk valamelyik hétvégén vele vacsorázni. Gyuri a Szállodacentrum.hu ügyvezetője, ismeri a legjobb szállodák legjobb éttermeit. Naná, hogy nem mondtam nemet, egyeztettünk is egy szombat esti találkozót. Az fel sem tűnt, hogy Gyuri célja a vacsimeghívással valójában az volt, hogy a páromnak segítsen a terv megvalósításában – mesélt Gubás Gabi az összeesküvésről.

Mivel a vacsorameghívás nem a színésznő születésnapjára szólt, Gubás Gabi nem gyanakodott, hogy meglepetés készül. Rosszul tette.

– A szülinapomon szakadt az eső és dörgött az ég. Mindenre alkalmas volt az a nap, csak ünneplésre nem – emlékezett vissza a színésznő. – Így aznap nem is ünnepeltünk, és napokig szó sem volt semmilyen ajándékról.

Néhány nappal később Gabi párja azt javasolta, hogy menjenek el sétálni. Séta helyett azonban autóba szálltak, és amikor a fiatal anyuka megkérdezte, hogy hova mennek, csak annyit mondott, hogy ahova visz az út. Gabinak még ez sem volt gyanús, mert szereti a spontán dolgokat. Az viszont már meglepte, hogy egy budapesti szálloda előtt parkoltak le, ahol Tatár Gyuri, a hazai sztárvilág szálloda-tanácsadója várta őket. Miután leültek a lobbiban, Gabi csak annyit látott, hogy mindenki nagyon titokzatosan mosolyog.

– Nem nagyon tudom szavakkal kifejezni, hogy mit éreztem, mikor a párom és a kisfiam átadott egy borítékot egy szál virággal, a borítékban egy kényeztető napra szóló ajándékkártya volt. Minden földi jó volt a csomagban: masszázs, manikűr, pedikűr, fodrász, szauna; mindaz, amire bizony nem nagyon van időm a mindennapokban. Nem tagadom, megkönnyeztem az átadást.

A színésznő akkor még nem sejtette, hogy ez még csak a kezdet, még nincs vége az ajándékozásnak. Mivel Gabi aznap dolgozott, nem tudott a szállodában maradni, ám néhány nappal később sor került a kényeztető napra.

– Mivel még nem voltunk együtt hármasban pihenni, nagyon vágytam rá, hogy a kis családommal elutazzunk valahová. Ezt a párom persze tudta, és megkérte Gyurit, hogy segítsen a meglepetésben. Egy hosszú hétvégét kaptam, kaptunk ajándékba egy fantasztikus wellness-szállodában. Akkor értettem meg, hogy a korábbi vacsorameghívás csak elterelő hadművelet volt! Annyira örültem az ajándéknak, hogy valójában meg sem köszöntem rendesen. Nagyon várom már az első családi nyaralásunkat, ettől szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna – mesélte nevetve a színésznő. (NLC, fotó: Szállodacentrum.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top