Aktuális

Kovács Kati testet is ápol

Nem szokatlan, hogy egy kozmetikai cég sikeres és neves sportolót válasszon kampányarcának. A 23-szoros világbajnok és olimpiai bajnok Kovács Katalin kajakozó gyönyörű fotókon népszerűsíti egy kedvelt márka katalógusoldalain a brandet, és részt vesz a kozmetikai cég emlőrák elleni kampányában is.

Kovács Katalin a versenysport mellett meghódítja a szépségipart is. Az élsportolót választotta az Avon az egyik testápolási termékcsaládja arcának, így a sportoló a kampány arca szerep mellett a márka rendezvényeken való képviseletét is ellátja, valamint jótékonysági programjaiban is részt vesz majd.

Kati büszke a felkérésre, és örömére szolgál, hogy a programokkal a nők egészségvédelmének jó ügyét szolgálhatja. A kozmetikai cég olyan sportolónőt keresett a Solutions testápolási termékcsalád arcának, aki sikeres, népszerű, energikus és kiegyensúlyozott.

Kovács Katalin, hazánk egyik legeredményesebb sportolónője valamennyi elvárásnak tökéletesen megfelelt, és örömmel vállalta az együttműködést. A 17-szeres Európa-bajnok, 23-szoros világbajnok és olimpiai bajnok kajakozó 2007-ben az év női kajakozója lett, idén pedig a pekingi olimpiára készül. Kati elsőként a selyemfényű testápoló krémet népszerűsíti, amely egyszerre formáz, feszesít, csökkenti a narancsbőrt és fokozatosan barnít.

– Nagyon örültem a felkérésnek, megtisztelőnek éreztem, hogy engem választottak a Solutions testápolási termékcsalád arcának. Ez a kozmetikai cég nagyon sokat tesz a nőkért, nemcsak a szépségükért, hanem az őket érintő problémák megoldásáért is. Remélem, saját eszközeimmel én is segíthetem nőtársaimat. A katalógusban különböző termékeket népszerűsítek, ezeket magam is szívesen használom.

Élveztem a fotózást, amely nagyon jó hangulatban telt, rengeteget nevettünk. Nagyon tetszenek a képek, úgy érzem, a legjobb formámat sikerült hoznom.

Kati sminkjét Kovács Barbara, az Avon sminkmestere, a képeket pedig Nánási Pál készítette. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top