Aktuális

Amy a teljes összeomlás szélén!

Amy Winehouse egyre nehezebben viseli, hogy férje börtönben van, a hírek szerint az énekesnő házassága már romokban hever.

Amy Winehouse gyakran hajnalban érkezik haza, meglehetősen szétcsúszott állapotban, miután végigjárja Camden Town számos bárját. Amióta szárügyvédet fogadott férje mellé, és a börtön közelében vett házat magának, Amy Winehouse egyre kevesebbszer látogatja párját.

Az énekesnő, aki többször is részt vett már rehabilitációs kezeléseken, nem tud leszokni szenvedélyeiről. Éjszakánként mulatni jár, drogozik, ráadásul öncsonkító szokásaitól sem tud megszabadulni, van, amikor összevagdossa a karjait, s van, hogy cigarettacsikkeket nyom el rajtuk.

A minap egy hajnali mulatozás során egy 16 éves arra járó lánnyal barátkozott össze, akivel egymás nyakába borultak és beszélgettek, miközben Amy olyan arcokat vágott, mint akit megszállt az ördög. Majd miután észrevette, hogy elhagyta a lakáskulcsát, egyik barátja segítségével a garázsajtón keresztül próbálkozott bejutni otthonába. A „manőver” közben azonban a barát az ajtó alá szorult.

Úgy tűnik, Amy borzalmas életmódja csak a magánéletét teszi tönkre, az énekesi pályafutása töretlenül halad előre. Amy Winehouse, aki az idén Grammy-díjat nyert, hiába szolgáltat folyamatosan témát drogos ügyeivel kapcsolatban a bulvársajtónak, három jelölést kapott a 2008. évi Ivor Novello-díjra, munkája elismeréseként. (NLC, People.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top