Aktuális

Sikeres nõk, toleráns férfiak?

(Nem is olyan) ritkán bármelyik családban elõfordulhat, hogy éppen a nõnek megy jobban: elõrébb tart a karrierje, sikeresebb, több pénzt keres, mint a párja. És mit tudjuk, nem mindegy, hogyan viseli mindezt a férfi…

Előfordul, hogy ez a helyzet pillanatonként változik, mint például a Szalay Kriszta – Cserna Antal színész házaspárnál, akik valóságos „színészlibikókán” ülnek, hiszen hol Kriszta, hol Tóni sikeresebb. Őszintén mesélnek arról, hogyan viselte Antal, amikor Kriszta kereste a pénzt, ő pedig maximum önmagát…




A Cosmopolitan és a Maxima főszerkesztője, Szabó Patrícia arról is vall a Nők Lapjában, hogy náluk egyáltalán nem probléma, ha időnként ő, és nem a párja fizet egy étteremben. 
A vérbeli üzletasszony, Csíkné dr. Kovács Klára elmondja: lehetnek egy férfinak is rossz periódusai, amelyeken át kell segítenie őt a szerelmének, de egy éven belül meg kell oldani az ilyen nehéz helyzetet, különben torzulhat a kapcsolat, amennyiben a nő napi 14 órát dolgozik, a férfi pedig álláskeresés címén 24 órát henyél!
Az olimpiai bajnok vívónő, Nagy Tímea férje, Varga Sándor pedig arról mesél, „kutyakötelessége” megtennie mindent azért, hogy Tímea különleges képességeit kibontakoztathassa – ezért neki nem áldozat háttérbe vonulnia.

Minderről az 50. héten, december 13-án megjelenő Nők Lapjában olvashatsz, de kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is a témában!


Itt szólhatsz hozzá » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top