Aktuális

Villámként cikázó fiúk

A Básti Juli-Puskás Tamás házaspár két közös fiúgyermeke – Dávid Pál és Samu a Kos, illetve a Skorpió jegyében született.




Kos – az „akcióhős”
Jó lesz minden percben ügyelni rám. Veszélyesen élek, tele impulzív energiával – ha gúzsba kötnek, boldogtalanná válok! Csapongó, heves természetem az átlagnál talán kissé sűrűbben vonhat maga után büntetést. Bár látszólag villámként cikázom az életben, és semmi sem képes igazán megérinteni, azért a lelkem nagyon is finom holmi. Mivel mindent igen hevesen élek meg, a fájdalom, elkeseredés erősen hat rám. Az igazságtalanságra nagyon érzékeny vagyok.
Nehéz nekem ajándékot vásárolni. Bármilyen érdekes legyen is a drága pénzen beszerzett holmi, az elején hatalmas lelkesedéssel veszem birtokba, de érdeklődésem hamar lelohad.
Folytatás a lapban!

– Dávid tényleg nehezen tűri a fegyelmezést – ismeri el Básti Juli. – Viszont humora, kitartása van. Türelemmel, szeretettel próbáljuk egyengetni az útját. A gúzsba kötést nem viseli el, ez igaz, és a büntetést sem. Olyankor duplán megmakacsolja magát, és büntetésláncba bonyolódunk. Ezért hamar kizártuk a neveléséből a büntetést.
Nem igaz, hogy villámként cikázik az életben – nagyon is elmélyülten képes megfigyelni mindent. Érdekli az építészet, a szobrok, rengeteget olvas, jövőre megy iskolába.
A fájdalom és az elkeseredés nagyon hat rá, de ez azt hiszem, minden gyerekre érvényes, ahogy az is, hogy az igazságtalanságra érzékeny. Ajándékot nem nehéz vásárolni neki, mert mindig megmondja, mit szeretne. Egyébként nem szoktunk drága ajándékokat venni, lehetőleg készítünk nekik valamit. Ha mégis vásárolunk, akkor nagyon meggondoljuk, hogy mit, nem roskadoznak a polcok a félredobott játékoktól. Viszont sokat játszunk együtt.
A sportolást fontosnak tartjuk, Dávid például nagyon jól lovagol.







További elemzést olvashatsz a Nők Lapja május 25-én megjelenő 21-es számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top