Aktuális

Ki legyen Magyarország arca?

A közelmúltban felröppent hírek szerint Tony Curtis, illetve Baumgartner Zsolt népszerûsíti majd hazánkat különbözõ fórumokon. Ha Magyarország arcát keresnénk, Te kire szavaznál?







Baumgartner Zsolt
Ki lenne a legalkalmasabb személy arra, hogy hazánk “védjegye” legyen a nemzetközi piacon? Aki felkelti a külföldiek érdeklődését országunk iránt, aki eléggé megnyerő és hiteles személyiség ahhoz, hogy hazánkba csalogassa turisták millióit? Franciaországnak például a színésznő, Catherine Denevue az “emblémája”. Ebből kiindulva válasszunk egy külföldön is ismert és elismert művésznőt? Miklósa Erika vagy Rost Andrea, operaénekeseket?

Vagy elegendő, ha egy megnyerő, csinos hölgy lesz az ország arca – például Európa szépe, a tizenkilenc éves Laky Zsuzsanna vagy a topmodell, Cseh Annamária? De választhatunk hazánk jeles üzletemberei, sportolói, tudósai közül is. A Nők Lapja házi tippjei közt szerepel Rubik Ernő feltaláló, Kovács Katalin világbajnok kajakozó, vagy Turczi Dávid, ifjú Mars-kutató.

Te kit választanál? Szavazataid várjuk a szerkesztőség címén, illetve a h.szigeti@sanomabp.hu e-mail címen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top