Aktuális

A Nagy Õ – II. rész







Szarvas László híradósból lett a Nagy Ő ceremónia-mestere
Aki keres, az…

– Mindig is a külső – és belső tulajdonságok összhangja érdekelt – mondja Szarvas László, a Nagy Ő című show műsorvezetője. Legyen a nő csinos, magas, de értsük meg egymást és legyen nagyon szerethető. Én kifejezetten a monogám párkapcsolatok híve vagyok.

– Lehet keresgélni a Nagy Ő-t vagy véletlenül botlik bele az ember?

– Keresgélni lehet, hiszen az embernek alkalmat kell adnia arra, hogy találkozhassunk vele. Ezért is érdekes a műsor, mivel felvet egy kis kétkedést: adva van egy pasi, aki megfelel a Nagy Ő felé támasztott elvárásoknak; mondhatnám, ő a „lányos anyák álma”: jóképű és jól szituált. De akkor hogy a fenébe lehet az, hogy eddig még nem találta meg élete párját? Az egyik válasz kissé cinikus: nyilván, hogy nem is olyan álompasas, amilyennek lefestik. De ennél sokkal valószínűbb, hogy egyszerűen nem volt alkalma párt találni. Az én ismeretségi körömben is vannak jó néhányan, akik a munkájuk miatt egyszerűen képtelenek olyan társaságba jutni, ahol esélye lenne az ismerkedésnek.

– Te hogyan találtad meg a Nagy Ő-t?

– Tudatosan kerestem életem párját. Amikor találkoztunk és beleszerettem, akkor már a harmincharmadik életévemet tapostam – bár akkor már tizenöt éve ismertük egymást, mert a feleségem négy évvel fiatalabb, és ugyanabba az általános iskolába és gimnáziumba jártunk. Amikor újra találkoztunk, akkor történt meg a nagy egymásra találás, de ekkor már tényleg arra vágytam, hogy megtaláljam az életre szóló társamat, a gyermekem édesanyját.


Karmikus találkozás

Korom (született Puska) Nóra, és férje, Attila másfél éve ismerték meg egymást. Egy éve házasok. Szó szerint a csillagok sodorták össze őket: az asztrológia erősítette meg, hogy egymásnak vannak rendelve.






A képen a Korom házaspár harmadik, mindent eldöntő találkozását örökítették meg

– Kamaszkorom egyik kedvenc műsora volt a Kölyökidő, amiben Attila is gyakran föltűnt a gitárjával – emlékszik vissza Nóra. – Attila nem tetszett, sőt kifejezetten idegesített, hogy belemuzsikál a cselekménybe. Évekkel a sorozat után egyszer összefutottunk a Diákszigeten, ahol nagyon nézett, én meg köszöntem neki, mert azt hittem ismerem. Pár perc múlva jöttem rá, hogy a tévéből emlékszem rá, és emiatt eléggé zavarba is estem.

– Nekem is rémlik az első találkozás – veszi át a szót Attila. Játszottam a szigeten, és utána órákat bóklásztam, hátha találok egy lányt, akivel összejöhetne valami. Senkit sem találtam, már hazafelé tartottam, jól megpakolva a hangszereimmel, amikor megláttam Nórát. Egy közös ismerősünkkel volt, beszéltünk pár szót, aztán elmentem. Egyszer még összefutottunk, de a harmadik találkozásunk bizonyult sorsdöntőnek. A zeneszerzés, szövegírás és előadó-művészet mellett komolyan foglalkozom asztrológiával is. Nóra az én mesteremhez kezdett el járni, aki úgy érezte, hogy nekünk érdemes lenne találkozni, és bemutatott egymásnak minket.
Megvizsgáltuk egymás asztrológiai képleteit, beszélgetni kezdtünk arról, mit olvasunk ki belőlük, tehát elég mély intellektuális síkon indult a kapcsolatunk, aztán nagyon hamar föllángolt köztünk a szenvedély – meséli Attila.

– Mitől jó a kapcsolatunk? Talán mert van egy közös nyelvünk, értjük, mit mond a másik. Nálunk is megesik, hogy fölforrnak az indulatok, sőt kimondottan „olasz” típusú család vagyunk, de mind a ketten tudjuk, hogy a másik is jót akar. Az asztrológia abban segít, hogy tudatosabban éljük az életet, de megérteti veled, hogy mindenkinek magának kell megharcolnia saját sorsáért. Megtalálhatod azt az embert, akiről úgy érzed, ő az igazi, de mindenki változik. A buddhizmus szerint pedig minden azon múlik, vajon el tudod-e fogadni a változást – a másikban és önmagadban egyaránt.








Hajdu Erika és Hajdu Attila – mindig számíthatnak egymásra
Jóban-rosszban

Hajdu Attila az MTK kapusa volt, egészen addig, amíg meg nem rúgták azon a meccsen, amelyen eldőlt, hogy csapata megnyeri a bajnokságot.
Az ünneplésen már nem vehetett részt: megrepedt vesével feküdt az intenzív osztályon. Noha már újra teljesen egészséges, csapata nem kötött vele szerződést. Attila most edz, készül rá, hogy decembertől visszatérhessen a pályára, miközben kávézójában is be-besegít. Felesége, a gimnáziumi nyelvtanár Hajdu Erika jóban-rosszban kitart férje mellett.

– Mikor derült ki számotokra, hogy a másik a Nagy Ő?

– Szerintem ez „visszafelé működik”. Nem úgy van, hogy egyszer csak bevillan, hogy a másik a nagy Ő. Egy kapcsolat minden korszakának mások a körülményei: a jegyben járáskor, a házasságkötés után, a gyerek megszületésekor is jó volt együtt. Persze mindig akadnak súrlódások, de aki azt mondja, hogy az ő kapcsolatában nincs ilyen, az hazudik.

– A hétköznapi vagy a nagyobb nehézségek közelebb hozzák a párokat?

– Mindenképpen… bár akkor nem úgy érzi az ember – mosolyog Erika. – Amikor már túl vagyunk rajta, az mindenképpen erősebben összekovácsolja a kapcsolatot.

– Nekem most helyt kellett állnom a kávézónkban – veszi át a szót Attila. – Erika – bár már elkezdődött az iskola – szó nélkül segített nekem, mert tudta, hogy egyedül nem bírom. Ketten viszont remekül elvittük az egészet.
A nyár elején pedig, amikor lesérültem és kórházban feküdtem, nagyon jó volt, hogy bejött, és ott ült az ágyam szélén fél napokat. Hamarabb felépültem, hogy éreztem, ott van velem. Az ember az idő múlásával olyan értékeket fedez fel a társában, amitől aztán a Nagy Ő-vé válik. A feleségem szép – mi több: évről évre szebb lesz –, de egy idő után már nem ez a legfontosabb. Hanem, amikor a bajban is kiderül, hogy mellettem áll. Ilyenkor újra és újra bele tudok szeretni.


Párkereső show

A Nagy Ő, azaz a The Bachelor című show a világ legromantikusabb TV show-ja. Főszereplője egy igazi, hús-vér férfi, aki úgy döntött, itt az ideje, hogy feleséget keressen magának. Egy 30-35 év közötti, jóképű, vonzó és mesésen gazdag férfi, aki vállalja, hogy a televízió nyilvánossága előtt keresi meg élete párját, azt, akinek ő lesz az Igazi, A Nagy Ő.

A férfi számára nem lesz egyszerű a választás, hiszen 25 csinos hölgy versenyez majd kegyeiért, akik szintén a műsortól várják, hogy megtalálják álmaik hercegét.

Az első adásban a férfi megismerkedik a 25 lehetséges menyasszonnyal és kiválaszt közülük 18-at, akiknek a következő hetekben romantikus és izgalmas randevúkat ad.

Eleinte még egyszerre több hölggyel találkozik, majd a légyottok egyre intimebbé válnak, hiszen azok a hölgyek, akik nem nyerik el A Nagy Ő tetszését, bizony egymás után esnek ki a játékból. Az ő álmaik darabokra törnek.

A randevúkra Magyarország és a világ legszebb, legvarázslatosabb helyein kerül sor. A műsor végén pedig kiderül, ki lesz az az egy szerencsés hölgy, akinek talán már nem kell tovább keresnie A Nagy Őt.

A Nagy Ő az Egyesült Államokban a televíziós toplisták élén áll; az akkor még ismeretlen műsor első szériájának, első epizódját 2002. márciusában közel 10 millió néző kísérte figyelemmel, amely a tavalyi év legmagasabb nézettségének számított a tengerentúlon.



A Nagy Ő névjegye






Neve: Noszály Sándor

Életkora: harmincegy év

Foglalkozása: volt magyar teniszbajnok, jelenleg a magyar teniszválogatott edzője

A show-hoz elengedhetetlen alaptulajdonságai: sikeres, intelligens, humoros, jóképű és jómódú

Családi állapota: nőtlen, előző kapcsolatából van egy kislánya

Különös ismertetőjele: még soha nem volt szerelmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top