Aktuális

Ezohisztérika

Sokakat foglalkoztat a szellemi útkeresés, a válaszokat ki itt, ki ott keresi. A Nõk Lapja szinglije, Paár Petra sem kivétel. Persze, mint mindent, ezt is a tõle megszokott sajátságos módon éli meg.




Azt hiszem, megtaláltam az igazságot, tudom, hogyan kell élnem. A megvilágosodás egy asztrológusnál kezdődött, akihez egy kolleganőm vitt el. A nő emellett még médium is, olyan dolgokat mondott el rólam, amelyeket még én magam sem tudtam. Azóta napi kapcsolatban vagyunk. Utána következett a látóasszony, ő úgy érzi, hogy már nagyon közel vagyunk egymáshoz, mármint a duálpárom és én. Hamarosan találkozunk megint, mert a kineziológus szerint, előző életeinkben már számtalan szerelmet megéltünk egymással. A lényeg, hogy minél előbb magamhoz vonzzam őt. Nos, ennek érdekében mindent megteszek.

Most ne arra gondoljatok, hogy fogyókúrába kezdtem, új a frizum, és szórakozni járok, hogy ismerkedhessek! Nem, ez nem így megy! A testemet és a lelkemet kell megtisztítani a karmámban hordozott bűnöktől, ha ez megvan, akkor a nagy Ő rögtön megjelenik, és igazi egységben fogunk élni. Tehát nem eszem húst, kizárólag tiszta táplálékon élek, reggel indítok egy jógakoktéllal, ami borzasztó ízű, de állítólag hihetetlen energiákat aktivál. Aztán rituális tisztálkodás következik, utána néhány gyakorlat, amelyekkel üdvözlöm a felkelő napot (vége a lustálkodásnak, korán kelek), majd meditáció.

Eközben kell találkoznom az őrangyalommal, ami nem mindig sikerül, hiába erőszakoskodom vagy égetek el fél doboz füstölőt meg gyertyát. Ja, még nem meséltem az álomnaplóról, amelybe írok, már ha álmodok valamit; meg arról a rengeteg tanításról, amelyet összeolvastam és alkalmazok a mindennapjaimban, mint például: ami lent van, az van fent is – ezt még nem egészen értem, de beavatottak mondják, hogy ez a kulcs. Meg, hogy semmi sem véletlen, és a körülöttem élő embereket végső soron én vonzottam be magamhoz. Itt is vannak kétségeim: el nem tudom képzelni, vajon miért egy ilyen hisztérikus főnököt választottam magamnak. Szóval, sok még a dolgom, az aurámban látható nagy, piros foltok is ezt mutatják, a csakráim alulműködnek, és csak remélhetem, hogy egyszer majd kinyílik a harmadik szemem. Beszereztem szélcsengőket, rossz rontástól védő hálót, feng shui-szobrokat, oda az egész fizum! Az anyámék azt hiszik, hogy megbolondultam, ám remélem, egyszer majd ők is megértik ezeket a csodás dolgokat, addig is végtelen szeretettel viseltetek embertársaim iránt. Pedig néha ordítanék velük, de elég néhány légzőgyakorlat, és inkább a keblemre ölelem őket… Csak legyen elég kitartásom, és bírja a pénztárcám is, amíg megtalálom a lelki társamat…


Szingli Szalon Postaláda

Olvasóink boszorkányos tapasztalatai

“Vigyázzatok a jósnőkkel! A tesóm is járt egyhez, aki olyan tulajdonságairól, érzéseiről, exszerelmeiről beszélt neki – állítólag a kártya alapján –, amelyek egyrészt abszolút igazak voltak, másrészt csak a legközelebbi barátnői tudhatták. Aztán kiderült, hogy a kártyabűvölő tényleg jóban volt az egyik régi iskolatársával, ő mesélt neki a nővéremről…”

icu@…

“Imádom az asztrológusomat! Napi telefonkapcsolatban vagyunk, akár a barátnők. Bármi fontos történik velem, megjegyzem az időpontot (óra, perc), és amint tudom, hívom. A fejében van a “képletem”, azonnal tuti jó ötleteket mond: mit tehetek, annak milyen következményei lesznek stb. Olyan, mintha egy jó fej tanácsadóm lenne.”

Marcsi Pécsről

“Egy buliban az egyik fiú fölvetette, hogy idézzünk szellemet – már kicsit pityókás állapotban. Mindenki benne volt. Körbeültünk egy asztalt, gyertyát gyújtottunk, megfogtuk egymás kezét, majd nagyon koncentráltunk, hogy jelenjen meg Pithagorasz, és magyarázza el a tételét. Hát nem jött. Lehet, hogy azért, mert egy percig sem bírtuk röhögés nélkül?”

alexa24@…


Tippek ezohisztérikáknak

•  Mielőtt fejvesztve asztrológushoz, jósnőhöz vagy egyéb, az ezotéria valamely szakágával foglalkozó személyhez rohannál, gondold végig, nem lenne-e praktikusabb felhívni anyukádat vagy a barátnődet, és velük átbeszélni a problémáidat.

•  Ha elhatároztad magad, csak ismerősök által ajánlott szakemberhez fordulj, a profik neve szájról szájra jár a kuncsaftok között. Előre érdeklődj az árról és a szolgáltatás színvonaláról!

•  Bármennyire is meggyőző vagy segítőkész az illető, őrizd meg a hited önmagadban, bízz a saját megérzéseidben!

Szingli lányok, továbbra is írjatok (e.fejos@sanomabp.hu)!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top