Aktuális

Megszépülhet velünk!

Nógrádiné Sápi Viktória egy éve van otthon a kis Balázzsal, és háztartás meg a gyereknevelés leköti minden figyelmét. Így sok, gyesen lévõ anyukával együtt, õ is keveset foglalkozik a külsejével.




Először a sminket hagyta el, aztán a fodrászhoz ment el egyre ritkábban. Arról sincsen elképzelése, mit vegyen föl, hogy otthon is csinos és divatos legyen. Kis csapatunk ebben is segített Viktóriának.

Arclágyító frizura

Régi:
Egyforma hosszúságúra vágott haj, ami zavaróan az arcba lóg, ezért a legkényelmesebb volt lófarokba fogni. Az otthon festett mélyvörös hajszín nem passzolt az arcbőr természetes, sárgás árnyalatával.





Új:
A frufru hosszabbítja az arcot, a hajvégek kifelé és fokozatosan tépett vágása kerekíti a kissé szögletes vonalú állat. Az aranyszőke és a gesztenyebarna színárnyalat hangsúlyozza a bőr finomságát.

Bézsstop!

Helytelen: A szemhéj bézs színű árnyékolása, mely közömbösítette a szem különleges, tengerkékhez hasonlító árnyalatát.

Helyes: Bátran használjon merész sminket, mint amilyen például a narancsvörös! A szemhéj árnyékolása legyen erőteljesebb, míg az ajak ugyanennek a színnek a pasztellesebb változata. Ezek, együttesen még a sápadt arcnak is vidám, nyári színt kölcsönöznek.

Az arc színezése





•  A színezett nappali krém köztes termék az ápoló krém és a smink között. Nem fed úgy, mint az alapozó, de egyenletessé teszi a bőrt, és minden bőrtípusra használható.

•  A színezett nappali krémet ugyanolyan apránként vigyük fel, mint az alapozót: nyomjuk ki a kézfejünkre, és onnan két ujjal, lépésről lépésre haladva dolgozzuk a bőrbe! De ne ütögessük, hanem kis mozdulatokkal simítsuk!

A csíkok megelőzésére





A bőr kötőszövetének erősítésével elejét vehetjük a fogyási-terhességi csíkok, vagy közismertebb nevén a striák kialakulásának. De ha már létrejöttek, akkor a cél a lilás színű csíkok halványítása, felszámolása és a kötőszövet rugalmasságának növelése. Az Avon Testápoló terhességi csíkok megelőzésére gazdag krém-zselé készítménye nemcsak a meglévő csíkokat veszi kezelésbe, hanem segítségével megelőzhető a kialakulásuk. Ezért ajánlják a hízó- vagy fogyókúrázóknak, a növésben lévő kamaszoknak, a várandós kismamáknak, és az anyukáknak is, akiknek kötőszövete nagy megterhelésnek, valóságos szakítópróbának van ilyenkor kitéve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top