Aktuális

Csábító ajak, kívánatos dekoltázs

Gyengéd hajlatok, finom lankák, elefántcsont csillogású bõr – minden a csábításról szól; a test a vágyak, az élvezetek tárgyává válik. Hogyan lehet a legérzékibb pontjainkat még szebbé és még kívánatosabbá tenni? Most megtudhatják.





Érzéki ajkak

A csókra érett ajkak teltek és lágyak. Ettől válnak mágikus hatásúvá, ellenállhatatlanná. Nem véletlen, hogy a legtöbb plasztikai beavatkozás is az ajkak megnöveléséről szól, s a kozmetikai cégek is volumennövelő rúzsokkal kényeztetik azokat, akikkel a természet ezen a téren nem bánt bőkezűen.

A puhaság garanciája, hogy rendszeresen radírozzuk le a finom bőrt a szájról, megelőzve a cserepesedést. Ne feledkezzünk meg az ajakápoló balzsam használatáról sem. Még véletlenül se gondoljuk, hogy ez a termék csak a téli időszakban nyújt segítséget.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a lágyan csillogó bőrszínű vagy finoman rózsaszín szájfény legalább annyira szexis és hatásos, mint a vérvörös rúzs. Ráadásul egyáltalán nem feltűnő, ha esetleg egy csöppet elkenődik.






Mint az őszibarack…


… vagy a babapopsi – bizony a hátsó domborulatunk akkor a legkívánatosabb, ha a csecsemő puha, rózsaszín popójához hasonlít. Ahhoz, hogy a szexi íveket, kanyarulatokat finomabbá tegyük, szizál kesztyűvel, körkörös masszírozó mozdulatokkal rendszeresen dörzsöljük át ezt a területet. Így azonnal el tudjuk távolítani az elhalt hámsejteket, s a szövetek vérkeringését is fölpezsdítjük. Az opálosan fényes, rózsaszín bőr szépségét még hidratáló testápolóval is fokozhatjuk, s ha selyemmel dúsított krémet választunk, akkor még hatásosabb látványt nyújthatunk.

A fenekünk feszességét karbantarthatjuk apró gyakorlatokkal is. Hatásos mini-mozgásokat végezhetünk az írósasztalunk mellett ülve, telefonálás közben vagy akár a buszmegállóban is: ha a fenékizomzatot ritmikusan megfeszítjük és ellazítjuk. Vigyázat! Túl szűk ruhában, nadrágban látszik az izommozgás.






Izgalmas dekoltázs


A nyári időszakban bizony a mell az első számú szex-szimbólum, tehát, aki teheti, tegye közkinccsé dekoltázsát. Az se jelentsen akadályt, ha némi korrekcióra szorul a közszemlére kitett érzékeny bőr. Púderrel, testzselével finom csillogást kölcsönözhetünk a dekoltázsnak, miközben a felhám apró egyenetlenségeit, a kisebb foltokat eltüntetik a fényreflexek.

Aki kisebb kebelmérettel rendelkezik, nyugodtan támaszkodhat a fehérneműgyártók jótékony találmányára a “push up” melltartóra, de természetes mellemelőként használhatjuk a hideg vizet is, amely serkenti a vérkeringést és a szöveteket is feszesen tartja.

Extra tipp: Különleges alkalomra készítsünk parfümmel illatosított jégkockát, s azzal dörzsöljük át a bőrt.


Szexi nyakvonal





A fül mögött pulzál a vér, a bőr itt feromont választ ki, amely a másik nemre úgy hat, mint méz a méhecskére. Nem véletlen, hogy a parfümöt is ide tesszük, hiszen ezen a felületen érvényesül a legjobban az illata – a jázminé például különösen elolvasztja a férfiakat.

Ahhoz, hogy a nyakunkon is selymes és sima maradjon a bőrünk, hogy a ráncok ne rontsanak a látványon, állandó ápolásra van szükség. Sokat segít a következő gyakorlat: a fejet emeljük föl, a nyaki izmokat lazítsuk el, s az óramutató járásával megegyező irányban, három ujjunkkal körkörösen masszírozzuk meg a nyakszirtet.






Csábító középpont

A köldökünk és környéke sem elhanyagolható terület, már ha csábításról esik szó. Éppen ezért lényeges, hogy a hasunk is megfelelő kényeztetésben részesüljön. A koffeines, algás termékek fitten tartják a bőrt, és megakadályozzák a kollagének és az elasztán idő előtti leépülését, a felszín petyhüdté válását. Ahhoz, hogy a lehető legtovább rugalmas maradjon a bőrünk, minden nap reggel és este is krémezzük a hasunkat.

A kondíció megőrzéséhez egy kis testmozgás sem árt – tanuljunk a keleti hastáncosnőktől. A gyengéd csípő- és derékmozgás leépíti a zsírt, és gondoskodik arról is, hogy járásunk lazább, ringóbb legyen. Körözzünk tehát naponta a csípőnkkel előre-hátra, jobbra és balra.


Orruknál fogva vezessük

•  A vanília illatú aromagyertyák növelik az érzékiséget.

•  A füstölők az ázsiai életérzést idézik fel, felkorbácsolják a szenvedélyt, megszüntetik a görcsösséget, ellazítanak.

• A gyümölcsös, fűszeres vagy virágesszenciát tartalmazó spray-vel befújt ágynemű ideális “vágykísérő”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top