Aktuális

Diana még mindig szenzáció

Halálának negyedik évfordulójára újabb életrajzi könyv jelent meg Nagy-Britanniában Diana hercegnőről. Phil Craig és Tim Clayton könyve a Diana: Egy hercegnő története címet kapta. A szerzők több “bennfentes” véleményére alapozva azt állítják, hogy Károly és Diana esküvője majdnem elmaradt, mert Diana tudomást szerzett Károly herceg és Camilla Parker-Bowles románcáról. Végül azért nem törölték az esküvőt, mert valaki közös ebédet szervezett a két nő számára, ahol Camilla biztosította Dianát arról, hogy már régen szakított a herceggel.

Az új kötetben olvashatunk arról is, hogy a házasság megromlásakor maga Károly kezdte terjeszteni, hogy Diana pszichés problémákkal küszködik, például ő sugallta a sajtónak, hogy amikor a hercegnő leesett néhány lépcsőn, öngyilkos akart lenni – annak ellenére, hogy a szemtanúk egyértelműen igazolták a baleset tényét. Craigék szerint Károly nem örült neki, hogy az alattvalók érzéketlen férjnek látják, inkább arra törekedett, hogy Diana szeszélyes természetének áldozatát lássák benne…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top