Ezo

Ideális párosok a számmisztika szerint

Lehetséges, hogy két ember azonnal egymásba szeret? Csak azok szkeptikusak, akikkel ez még nem történt meg. Az, aki már átélt ilyesmit, megtapasztalta, érzi, de lehet, hogy nem érti…

A szimpátia, a rokonszenv a számmisztikában az ún. testvérszámok párosításában található meg. Ezek olyan számpárok, amelyek képviselői nem egyformák, nem feltétlenül hasonlítanak, de egyértelműen vonzódnak egymáshoz. Sok témában egyetértenek, de nem mindenben gondolkodnak azonosan. Ez az egyetértés kimondatlanul is jelen van a találkozásukkor. Már az első szó elhangzása előtt érzik, közös nyelvet beszélnek. Egy gesztusból, egy pillantásból képesek felmérni, hogy ez a szimpátia kölcsönös-e.

Ideális párosok a számmisztika szerint

A születési dátumból csupán a napot kell figyelembe vennünk. Eszerint kilenc típus létezik.

Mindenki 1-es, aki 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
Mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
Mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
Mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
Mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.
Mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.
Mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.
Mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.
Mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

Az 1-es “ideális” párja a 8-as

Az 1-esek szeretnek-szeretnének mindenhol, mindenben elsők lenni. A szerelemben és az ágyban is. Magukkal ragadó módon képesek meggyőzni az embereket. Ez a hév fedezhető fel a 8-asokban is. Ők ugyanolyan lelkesedéssel vágnak bele mindenbe, mint az 1-esek. Férfi-nő kapcsolatban természetesen ez a hév szexuális téren is megjelenik. Szenvedélyes és intenzív, de olykor rövid életű a románcuk. Tilos vetélkedniük, mert akkor azonnal vége a kapcsolatuknak.

 A 2-es “ideális” párja a 6-os vagy 9-es

A 2-esek végtelenül békések, ezért nem érzik fontosnak, hogy saját véleményük mellett kardoskodjanak. Sokkal fontosabb számukra az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás, akárcsak a 6-osnak. Férfi-nő kapcsolatban közös cél a harmónia megteremtése, de a tisztázatlan helyzetek megmérgezhetik a kapcsolatukat. Az őszinteség nélkülözhetetlen közöttük! A 9-essel mindketten hisznek az emberi jóságban. Fontos, hogy ne csak másokkal törődjenek.

A 3-as “ideális” párja az 5-ös

Ők a legvidámabb párosítás. Mindketten szeretnek társalogni, társaságba járni. Jó  a humorérzékük, és alapvetően derűsek, optimisták. Méltán népszerűek mindenhol. Férfi-nő kapcsolat esetén vigyázniuk kell ezzel a “nagy népszerűséggel”! Nem szabad rivalizálniuk egymással, és nem szabad elcsábulniuk. Hűségesnek maradni az egyik legnagyobb kihívás számukra. A közös élmények komoly összetartó erővé válnak. Ezért menjenek együtt sportolni, utazni!

A 4-es “ideális” párja a 7-es

Mindketten megfontoltak, higgadtak, kitartóak és komolyak. Környezetükkel és önmagukkal is szigorúak és kritikusak. Nem szeretik a lazaságot, a fegyelmezetlenséget és a szétszórtságot. Férfi-nő kapcsolatban az érzelmek területén mindkettő rendkívül hűvös, távolságtartó, ezért meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. A bizalom csak idővel engedi meg ezt a “veszélyes” tettet számukra. Ha erős a kapcsolatuk, akkor idővel képesek erre.

Az 5-ös “ideális” párja a 3-as

Stílusuk könnyed, mondandójuk mindig érdekfeszítő. Jó a humorérzékük, és alapvetően derűsek, optimisták. Egyikük se kapkodja el az elköteleződést. Az 5-ös hevesebb, indulatosabb, mint a 3-as, de mindketten rugalmasak, találékonyak és tudnak alkalmazkodni. Imádnak utazni, sportolni, aktívan pihenni. Kapcsolatukban a hűség a legkritikusabb tényező. Szervezzenek minél több közös programot! Akkor könnyebb lesz együtt maradniuk.

A 6-os “ideális” párja a 2-es

A 6-os számára létszükséglet a béke és  a harmónia, akárcsak a 2-esnek. A vitákat elítélik és kerülik. Mindketten irtóznak a hangos szótól, a durvaságtól és a konfliktustól. Sokkal fontosabb számukra a család, az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás. Férfi-nő kapcsolatban az egyetértés megteremtése közös cél, de a ki nem mondott sérelmek bomlasztó erővé válhatnak a kapcsolatukban. Emiatt a nyíltság és az őszinteség elengedhetetlen!

A 7-es “ideális” párja a 4-es

A 7-es rendkívül komoly és fegyelmezett. Az érzéseit jól leplezi, akárcsak a 4-es. Hasonlítanak egymásra abban is, hogy mindketten szigorúak, kritikusak a környezetükkel és önmagukkal szemben. Férfi-nő kapcsolatban túlságosan hűvösek és távolságtartóak. Ha szeretnének együtt maradni, akkor meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. Ha elég sok időt töltenek együtt, akkor kialakulhat a bizalom.

Ideális párosok a számmisztika szerint

 

A 8-as “ideális” párja az 1-es

A 8-as emberek energikusak, lelkesek és kihíváskeresők. Mindig készen állnak a versenyre. Nem szeretnek és nem is tudnak veszíteni. Ha egy 1-essel találkoznak, akkor méltó “ellenfélre” akadnak. Jó esetben kettőjük energiája összeadódik, és nem kioltja egymást. Férfi-nő kapcsolatban nagyon észnél kell lenniük. Ha nem vigyáznak, kapcsolatuk a folyamatos rivalizálásról fog szólni. Szó szerint vibrál a levegő közöttük.

A 9-es “ideális” párja a 2-es

A 9-es segítőkész, és meglehetősen naiv, de ugyanakkor igazi hős. Igyekszik megmenteni a világot. A 2-es a támaszt látja benne, azt, aki biztonságot és stabilitást visz az életébe. Találkozásuk meseszerű, mivel csordultig vannak jósággal és szeretettel. Férfi-női kapcsolatban arra kell figyelniük, hogy egymással is eleget törődjenek! Legyenek sokat kettesben, és ilyenkor csak egymással foglalkozzanak!

Ezeknek a számoknak az együtt rezgése olyan természetes harmóniát képes teremteni két ember között, amiért kezdetben semmit sem kell tenniük. De idővel a súrlódások, az összecsiszolódás miatt biztosan akad tennivaló! Feltétlenül figyelniük kell egymásra, hogy a kezdeti összhang fennmaradhasson. Ehhez mindkettőjüknek tennie kell. És az se baj, ha felváltva éberek, és ha kell, erre figyelmeztetik egymást! Fontos, hogy ne szűnjön meg a kommunikáció közöttük. És ez kettejükről szóljon, ne másokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top