Ezo

13 tipp, hogy jó legyen péntek 13-a

Miért ne lehetne a péntek 13-a kifejezetten szerencsés és boldog nap? Ha megfogadod tanácsainkat, máris sokat tettél azért, hogy ez a baljóslatú dátum csak örömöt és boldogságot hozzon az életedbe!

1. Indítsd a napodat 5 perc meditációval. Természetesen, ha csak napközben olvasod cikkünket, akkor most is elvégezheted ezt a gyakorlatot. Hunyd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, majd lásd és érezd, hogy a szeretet fénye vesz körül. Vizsgáld meg, milyen színű ez a fény a lelki szemeid előtt? Milyen a hőmérséklete? Az állaga? A fényessége? Végül képzeld el, hogy a szeretet oltalmazó fénye nemcsak téged vesz körül, hanem szeretteidet is.

13 tipp, hogy jó legyen péntek 13-a

2. Nézd meg az Angyali Segítség Blog mára szóló angyalüzenetét! Ez már önmagában is feldobja a napodat, és tanácsokkal lát el, de ha úgy érzed, hogy személyes angyalüzenetre van szükséged, és van otthon angyalkártyád, húzz egy lapot abból is! Ne olvasd el a kártya jelentését a hozzá tartozó könyvecskében, csak nézegesd, hagyd, hogy a kép és a felirata hasson rád, és fogadd be a lap energiáit!

3. Speciális mantra mára: „Péntek 13-a meghozza a szerencsémet!” Legalább tizenháromszor ismételd el, de egész nap mantrázhatod is. Nézd meg a mai kínai mantrádat, mert ez is feldobja a napodat!

4. Tegyél meg valami olyan csajos dolgot, amit eddig megtagadtál magadtól! Vegyél magadnak egy új színes sálat, vagy egy nagyon bohókás sapkát, esetleg lepd meg magadat egy élénk rúzzsal vagy egy feltűnő körömlakkal! Mikor legyél merész és csajos, ha nem pont péntek 13-án?!

5. Az angyali számok közül a 13 azt jelenti, hogy a felemelkedett mesterek megkérnek, add át nekik a félelmeidet, és őrizd meg a pozitív hozzáállásod! Ezt egy egyszerű vizualizációval megteheted: hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet és lásd, hogy Jézus, Buddha, St. Germain vagy bármelyik más felemelkedett mester vagy szent, akit tisztelsz, átveszi tőled a félelmeidet, és messzire viszi az égbe!

6. Ma minden okod megvan arra, hogy elzárkózz azoktól az emberektől, akik csak leszívják az energiáidat. Energiavámpír ismerősöknek péntek 13-án ne vedd fel a telefont! Sőt! Talán azt is megengedheted magadnak, hogy csak a legsürgősebb e-maileket nyisd meg…

7. Töltekezz fel gyógyító, örömteli energiákkal! Ebédszünetben iktass be egy gyors wellnesst, vagy legalább este menj el töltekezni egy fitneszközpontba. Ma a szaunázás és a masszázs is jót tesz, de ha ezekre nincs lehetőséged, akkor legalább egy forró illóolajos lábfürdőt vegyél! – Hidd el, ezután jobb kedvvel folytatod a napodat!

8. A középkorban böjttel próbálták elűzni a péntek 13-ai szerencsétlenségeket. Tarts ma gyümölcsnapot, és minden étkezésnél meglesz az az örömöd, hogy ezzel követsz egy ősi hagyományt, betartasz egy babonát, szerencséssé teszed a napodat, és ami a legjobb, még fogyhatsz is az ünnepek előtt!

9. Kérj segítséget, védelmet és támogatást a mai napra az angyalaidtól! Már reggel megkérheted őket, hogy szép élményekkel és boldogsággal vegyenek körül ma, és vigyázzanak rád egész nap!

10. Kísértsd meg a szerencsédet! Vegyél lottót, de nem kell feltétlenül a 13-as számot beikszelned, csak akkor, ha erős késztetést érzel erre. Ha türelmetlen vagy megvárni a sorsolást, vegyél inkább néhány kaparós sorsjegyet! Ha nyersz valamit, költsd magadra a nyereményed!

11. A legbiztosabb út ahhoz, hogy jó napod legyen, ha széppé teszed valaki más napját! Tegyél meg – lehetőleg teljes titokban – egy szívességet valakinek! A legjobb az lenne, ha olyasvalakinek segítenél a munkahelyeden vagy a környezetedben, akivel valójában nem is vagy annyira jó viszonyban!

12. A régiek úgy hitték, hogy péntek 13-án mindenhová csak bal lábbal szabad belépni. Ahová jobb lábbal lépünk, ott szerintük biztos balszerencse vár bennünket. Ha figyelembe vesszük a pozitív gondolkodás szabályait, akkor a bal lábas módszernél sokkal hatékonyabb, ha belépés előtt azt gondolod: „Itt csak jó történhet velem!”.

13. Este gyújts meg egy illatgyertyát, vedd elő a kedvenc könyvedet, és pihend ki ezt a fárasztó és babonás napot! Ha pedig csak este olvasod ezt a cikket, már most állíts be egy figyelmeztetést 2014. június 12-re, csütörtökre! Így a pontosan fél év múlva esedékes következő péntek 13-át már felkészülten várhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top