Ezo

Karmajóslás

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Ezzel a jóslási módszerrel a kérdés feltevésével felveszed a kapcsolatot az őseiddel, érzed a hatalmukat, és ők, illetve belsőd adja meg a felelet a problémádra.

Hogyan használd?

Hunyd be a szemed és tedd a kezed a csillagtérképre. Engedd, hogy a megérzésed vezéreljen, milyen irányba és hová kerüljön a tenyered. Abba az irányba, ahova az ujjaid mutatnak, gondolatban húzz egy vonalat a csillagtérkép széléig, vagyis mindig azt a számot vedd figyelembe, amelyik a legközelebb esik a térkép széléhez. Nézd meg, hogy az ujjak milyen számot, vagyis milyen csillagot értek el.

Ha nem érint meg egyetlen számot sem az ujjad folytatása, akkor nincs válasz a feltett kérdésedre. Ilyen esetben ne azonnal, hanem néhány óra elteltével tedd fel újra a kérdést, de csak akkor, ha komoly problémád van, döntés előtt állsz, vagy úgy érzed, válaszút elé kerültél. Egyébként a sikertelen jóslás után várj egy napot, és csak utána vallasd a sorsot, mert az égiek egyelőre nem kívánnak kommunikálni veled.

Kattints a képre, majd a felugró ablakot nyisd ki teljes méretűre, és helyezd kezedet a karmatérképre!

Kattints a képre, és helyezd a kezedet a karmatérképre!

Most írd fel, hogy melyik ujjad melyik számra mutatott a karmatérkép szélén. Kattints a számokra, és olvasd el a karma szerinti jóslatot. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top