Ezo

Jóskártya

Angyalok márpedig vannak. Ha erõsen hiszünk bennük, akkor szívesen segítenek, kerüljünk akár bajba, álljunk akár egy nehéz döntés elõtt. Csodát tesznek, gyógyítanak, és irányítanak. Az Arkangyal jóskártyán keresztül most üzennek neked.

A következő lépések szerint végezd a kártyavetést:

Tegyél fel egy kérdést. Például: “Kedves Arkangyalok! Mit szeretnétek ma tudatni velem?” Nem számít, hogy hangosan vagy csak gondolatban mondod ki, az arkangyalok mindenképpen meghallanak téged.
Összpontosíts a kérdésre, majd válassz egyet a lapok közül, kattints rá, és húzd az egeret a lapra.• Olvasd el a kártya üzenetét, amely választ ad a feltett kérdésre.

 



 

Kártyaprogramunk Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című könyve alapján készült.

A könyv és a hozzá tartozó 45 kártyalap alapján mindenki elsajátíthatja a hiteles kártyajóslást. Megismerkedhetünk a 45 kártyalap jelentésével, a kirakási módszerekkel, és az angyali üzenetek segítségével támogathatjuk, bátoríthatjuk és inspirálhatjuk barátainkat, családtagjainkat és természetesen önmagunkat. Doreen Virtue megismertet bennünket az egylapos emeléssel, a nap kártyája-, ingás- és intuitív módszerrel is. Kártyaprogramunk ízelítőt ad a gyönyörű festményekkel illusztrált kártyacsomagról, és a hozzá tartozó értelmező könyvből.

Kiadó: Édesvíz Kiadó »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top