Jóskártya

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Angyalok márpedig vannak. Ha erõsen hiszünk bennük, akkor szívesen segítenek, kerüljünk akár bajba, álljunk akár egy nehéz döntés elõtt. Csodát tesznek, gyógyítanak, és irányítanak. Az Arkangyal jóskártyán keresztül most üzennek neked.
2008. 04. 23. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A következő lépések szerint végezd a kártyavetést:

Tegyél fel egy kérdést. Például: "Kedves Arkangyalok! Mit szeretnétek ma tudatni velem?" Nem számít, hogy hangosan vagy csak gondolatban mondod ki, az arkangyalok mindenképpen meghallanak téged.
Összpontosíts a kérdésre, majd válassz egyet a lapok közül, kattints rá, és húzd az egeret a lapra.• Olvasd el a kártya üzenetét, amely választ ad a feltett kérdésre.

 

 

Kártyaprogramunk Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című könyve alapján készült.

A könyv és a hozzá tartozó 45 kártyalap alapján mindenki elsajátíthatja a hiteles kártyajóslást. Megismerkedhetünk a 45 kártyalap jelentésével, a kirakási módszerekkel, és az angyali üzenetek segítségével támogathatjuk, bátoríthatjuk és inspirálhatjuk barátainkat, családtagjainkat és természetesen önmagunkat. Doreen Virtue megismertet bennünket az egylapos emeléssel, a nap kártyája-, ingás- és intuitív módszerrel is. Kártyaprogramunk ízelítőt ad a gyönyörű festményekkel illusztrált kártyacsomagról, és a hozzá tartozó értelmező könyvből.

Kiadó: Édesvíz Kiadó »

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Mozdonj 2016-02-01 23:30

???????? hol keresed oket ? A vitonal?Mar bezart


Nekem sikerul : itt nezzed-->


Napi horoszkóp - 2016. 02. 01.
 
 
Általános kártyajóslás
 
 

Napi tarot
 
 

Szerelmi tarot
 
 

Jósolj kártyából!
 
 

Kozmikus tarot
 
 

Szerelmi jóskártya


 

eda-1952 2016-02-01 21:57

Esetleg nem lehetne egy vicckategóriát is csinálni és az ilyesmi érdekes zöldségeket odatenni? Mert tudjátok az ilyen simán kijelentő mód esetleg azt eredményezheti, hogy jó páran el is hiszik..vagy éppen az a cél?

Sheriff-2 2016-02-01 20:00

Talán még attól is nagyobb szerencsére vágysz?

lukacs.ibolya52@gmail.com 2016-02-01 19:09

hetek óta nem lehet megnyitni a jóskártyákat.

Nők Lapja Cafe 2016-02-01 19:09

Angyalok márpedig vannak. Ha erosen hiszünk bennük, akkor szívesen segítenek, kerüljünk akár bajba, álljunk akár egy nehéz döntés elott. Csodát tesznek, gyógyítanak, és irányítanak. Az Arkangyal jóskártyán keresztül most üzennek neked.

Nők Lapja Café: Jóskártya