Ezo

Számold ki a feng shui számod!

A születési dátumunk megfeleltethető a nyolc különleges feng shui szám valamelyikének. A guaszámhoz hozzárendelhető az öt alapvető elem, melyek az egész univerzumot irányítják. Ez a személyes feng shui kombinációd.

Az alapvető életerő, a csí folyamatosan áramlik bennünk és körülöttünk. A feng shui tőkét kovácsol a pozitív energiából, felerősíti, míg a negatív energiákat megpróbálja közömbösíteni. Ezt a rendkívüli erőt valójában nem is olyan nehéz kiismerni és saját szolgálatunkba állítani. A születési dátumunk megfeleltethető a nyolc különleges feng shui szám valamelyikének (1 és 9 között, az 5 kivételével), ez a guaszám. A guaszámhoz hozzárendelhető az öt alapvető elem, a víz, a föld, a fa, a fém és a tűz, melyek a feng shui szerint az egész univerzumot irányítják. Ez a két összetevő alkotja személyes feng shui kombinációdat. Hogy meghatározd a hozzád illőt, keresd ki születési dátumodat. Ha kedvesed előrejelzésére és jellemzésére is kíváncsi vagy, a férfi oszlopban az övét is megtalálhatod. A kombinációk összeegyeztethetőségéből arra is fény derül, mennyire illetek össze valójában.

 Mikor születtél?

 


Férfi

Mikor születtél?

 

Ha már ismered feng shui kombinációdat, kattints rá!

1. Víz » 2. Föld »
3. Fa » 4. Fa »
6. Fém » 7. Fém »
8. Föld »  9. Tűz »

 

 

 

1. VÍZ

Ilyen vagy

Rugalmas és sokoldalú. Könnyen alkalmazkodsz a különféle helyzetekhez és kihívásokhoz az élet minden területén. Jól jellemez téged a “„lassú víz partot mos”” mondás. Befelé forduló, önmagadat elemző típus vagy, és hajlamos a túlzott érzékenységre. Koncentrálj a tényekre, ne rágódj képzelt sérelmeken, válassz olyan partnert, aki képes viszonozni a feltétlen szerelmet, amit nyújtasz neki.

Stílus

Rejtélyes hatodik érzékedet élesítheted, ha feketébe és sötétkékbe öltözöl. Szerencseamulettjeid a gyöngyök és a kagylók, melyeket gombként és ékszerként is hordhatsz. Viselj sötétzöld vagy smaragdból készült ékszereket.

Ki illik hozzád?

Tiszteletben tartja sebezhetőséged, miközben támogatja erősségeidet az 1-es, 3-as és 4-es guaszámú férfi. A 2-es, 8-as és 9-es számú viszont nem lesz képes úgy megnyílni előtted, ahogy azt te szeretnéd.

Számold ki a feng shui számod!

 

2. FÖLD

Ilyen vagy

Megbízható és jószívű. Nem hozol nagyobb döntést anélkül, hogy előtte ne mérlegelnél minden lehetőséget. Bőkezű vagy az időddel és a tanácsokkal is, akár kérik, akár nem. Próbáld megérteni, hogy egy problémára a tiéden kívül több megoldás is lehetséges. A hűséged és odaadásod miatt ideális barát és szerető vagy.

Stílus

A sárga a te titkos fegyvered. Egy aranyszínű blúz vagy kiegészítő finom, ugyanakkor hatásos megerősítése lehet belső erődnek. Egy citrin vagy füstkvarckristály gyűrűvel még jobb benyomást kelthetsz. Helyezz el a környezetedben néhány fém képkeretet vagy gyertyatartót, ezek segítenek legyőzni esetleges szűklátókörűséged és makacsságod.

Ki illik hozzád?

Vonzódsz a megbízható 6-oshoz, a csábító 7-eshez és a szenvedélyes 9-eshez. Az 1-est, 3-ast és 4-est valószínűleg túl vadnak és függetlennek találod.

3. FA

Ilyen vagy

Kíváncsi és lobbanékony. A tiszta lelkesedés vezet, és ez sok csodálót vonz. Tele vagy új ötletekkel, gyakran fogsz bele egyszerre több dologba, ám nem mindig sikerül mindet meg is valósítanod. Jókedvet sugárzol azokra, akik megadják neked a szabadságot, amire szükséged van, ugyanakkor segítenek, hogy energiáidat értelmes célokra összpontosíthasd.

Stílus

A hűvös kék és zöld árnyalatok erősítik az elhatározásaidat. Az akvamarin vagy jáde kiegészítők extra erővel látnak el. Egy kevés piros szín a ruhádon segít visszavenni a lendületből, és harmonikusabbnak mutat téged.

Ki illik hozzád?

Jól kijössz az 1-es férfiak rugalmasságával, a 4-es és a 9-es táplálja az életkedvedet. A 2-est és a 6-ost túl visszafogottnak találod, a 7-es manipulációinak könnyen bedőlnél.

4. FA

Ilyen vagy

Ügyesen kommunikálsz, még a legnehezebb helyzetekben is kiválóan meg tudod értetni magad, vibráló, laza hozzáállásod képessé tesz a változékony körülményekhez való alkalmazkodásra. Senki nem téveszti össze rugalmasságodat a gyengeséggel. Tudod jól, hogy minden kihívás erősebbé tesz, ezért bátran állsz elébük, optimizmusod az egyik legjobb tulajdonságod.

Stílus

A sötétzöld árnyalatok erősítik az elhatározásodat. Amikor egy különösen nehéznek tűnő feladat előtt állsz, viselj zöld turmalinékszert, vagy tarts magadnál malachit marokkövet. Gyújts otthonodban fenyőillatú gyertyát, ez aktivizálja belső erőidet.

Ki illik hozzád?

Az 1-es rugalmassága megnyerő számodra, míg a 3-as és a 4-es szívesen osztozik lelkesedésedben. A 2-est valószínűleg fantáziátlannak, földhözragadtnak találnád, míg a 6-os és a 7-es keménynek bizonyul a tapintatlansága miatt.

6. FÉM

Ilyen vagy

Született vezető. Vidám, higgadt életszemléleted megnyugtat mindenkit a környezetedben. Egyik legnagyobb erősséged az a képesség, hogy gyorsan úrrá leszel bármilyen nehéz helyzeten. Hamar felismered az ideális célt, és magadban pillanatok alatt kidolgozod az eléréséhez szükséges tervet. Szigorú önfegyelmed miatt olykor magányosnak érezheted magad, vedd észre, hogy néha talán túl komolyan veszed az életet.

Stílus

A halványszürke és a nyers színek jól tükrözik realista életszemléletedet. Ha tekintélyt akarsz sugározni, öltözz feketébe, és viselj ezüstékszereket, esetleg tegyél kvarckristályt a tárcádba. Könnyebben fog menni a lazítás, ha vízzel teli tárgyakat helyezel el a lakásodban.

Ki illik hozzád?

Odaadó partnered lehet az 1-es. A 6-os és a 8-as is becsülné a szilárd értékrendszered, óvakodj a megbízhatatlan 3-as, 7-es és 9-es pasiktól!

7. FÉM

Ilyen vagy

Barátságos. A külső megjelenésed ügyesen álcázza szilárd jellemedet, szereted megosztani a gondolataidat másokkal, de a magánéletedet nem szívesen teregeted ki. Csupán néhány szerencsés kiválasztottat engedsz be belső szentélyedbe.

Stílus

A te színed az arany. A fényes anyagok, kiegészítők fokozzák belső erőidet. Viselj elegáns aranyszínű ékszereket, akár többet is egyszerre. Ha nyugalomra vágysz, vegyél egy forró fürdőt. Könnyebben ki tudsz kapcsolódni, ha egy szobai szökőkutat vagy akváriumot helyezel el otthonodban.

Ki illik hozzád?

Az 1-est, a 2-est és a 8-ast hamar megszereted, mert csodálják magabiztosságodat. Ha megpróbálkoznátok az együttéléssel, a 3-ast, 4-est és 9-est idegesítőnek találnád.

8. FÖLD

Ilyen vagy

Kedves és megbízható. Lelkesen fedezel fel egyre újabb és újabb területeket. Ezzel a kombinációval a körülötted élők szeretetét és elismerését egyaránt kivívhatod, zseniálisan bánsz a pénzzel, de az érzelmi életed megsínyli ezt. Szereted ellenőrzésed alatt tartani a dolgokat, és szinte soha nem adsz ki olyan munkát másnak, amiről úgy gondolod, hogy te jobban el tudnád végezni. Magadnak is nehezen ismered be, ha időnként túl sokat vállalsz.

Stílus

Bár a földszínek illenek hozzád a legjobban, érdemes néha szürkét és fehéret is viselned. A korallból készült ékszerek energizálnak téged. Nyugodtabbá és hangulatosabbá teheted otthonodat, ha cserépedényeket helyezel el benne.

Ki illik hozzád?

A megbízható 2-es, 6-os és 8-as nagyon jó partnered lehet. A kiszámíthatatlan 1-es, 3-as és 7-es könnyen kihoz a sodrodból.

9. TŰZ

Ilyen vagy

Gyengéd, melegszívű és spirituális, őszinte szenvedéllyel teszel mindent az életben. Nem tudod megállni, hogy ne segíts másoknak, ha úgy tűnik, iránymutatásra van szükségük. Szereted, ha felnéznek rád. A legfőbb hibád, hogy hirtelen haragú vagy. A barátaid lehetnek azok, akik szelíden figyelmeztethetnek, ha elszaladna veled a ló.

Stílus

A vörös szín felerősíti szellemi és lelki energiáidat. Ezért érdemes akkor is vörös ékszereket viselned, ha nem ez dominál az öltözékedben. Ha kell egy kis bátorítás, viselj piros zafír ékszert, vagy tarts magadnál egy piros berillkristályt. Ha túlstresszeled magad, egy földszínű ruha vagy borostyánékszer segíthet megnyugodni.

Ki illik hozzád?

A 3-as és a 4-es megért téged, de senki nem illik annyira hozzád, mint a 9-es. Az 1-est túlságosan sótlannak találnád, míg a 6-os és a 7-es hamar az idegeidre menne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top