Ezo

Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Aki hisz az angyalok létezésében, az most megtudhatja, hogy egyes problémák esetén melyik arkangyalt kell segítségül hívni!

Az arkangyalok Isten elsődleges hírvivői, az angyalok főnökei, akik valamennyien más és más „szakterületre szakosodtak”, s akik csak azt várják, hogy az emberek segítségül hívják őket. Doreen Virtue Az angyalterápia kézikönyve című könyvében a legismertebb arkangyalokat mutatja be az olvasóknak, részlesen leírja, hogy egy-egy probléma esetén kihez kell segítségért fordulnunk:

Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

 

Ariel arkangyal – Ő a Föld arkangyala, aki bolygónk megmentésén dolgozik. Őt hívjuk segítségül, ha kapcsolatba akarunk lépni a természettel, az állatokkal és a természeti szellemekkel, pl. tündérekkel. Ő segít a földi, anyagi szükségletek előteremtésében is, és útmutatást ad a környezetvédelmi vagy az állatok jólétével kapcsolatos pályával vagy hivatással kapcsolatban.

Azrael arkangyal – Néha a halál angyalának nevezik, mert ő várja az embereket a fizikai halál pillanatában, és átkíséri őket a másik oldalra. Segít a frissen átkelt lelkeknek, hogy otthon, szeretetben érezzék magukat. Őt kell segítségül hívnunk halottaink, haldokló szeretteink miatt. Ő hoz gyógyírt a gyászolóknak, és támogatja a gyászt enyhítő tanácsadók – pl. lelkészek – munkáját is. 

Chamuel arkangyal – Az ő segítségét kell kérnünk, ha új szerelmet, új barátságot, új munkát vagy valamilyen elveszett dolgot (pl. kulcscsomó) keresünk. Egyetemes és személyes békét is tőle kérjünk, de segít helyrehozni a magánéleti és munkahelyi kapcsolatokat is. 

Gábriel arkangyal – Az ő szakterülete a fontos és világos üzenetek közvetítése, éppen ezért a hírvivők (tanárok, írók, színészek, művészek) segítőjeként tartják számon, de minden szülői feladatban – például fogamzásban, az örökbefogadásban, szülésben – is hozzá érdemes fordulni. 

Haniel arkangyal – Hozzá akkor forduljunk, ha áldást, derűt, békességet, szépséget, jó barátok társaságát, harmóniát szeretnénk az életünkbe, de ő az, aki segít az intuíciós és tisztánlátói képességek felébresztésében és erősítésben, a régi dolgok elengedésében is. A nők fizikai és érzelmi problémáinak gyógyításában is érdemes Hanielhez fordulni.

Jeremiel arkangyal – Az ő segítségét akkor kell kérni, ha úgy érezzük, hogy spirituális szempontból megrekedtünk, ha elveszett a lelkesedésünk. Ő az, aki az érzelmi felépülések során vigaszt nyújt, és minden megbocsátással kapcsolatos kérdésben támaszt ad. Ő az továbbá, aki segít értelmezni a spirituális képeket, segít kialakítani a tisztánlátást, rálátást az életre, hogy változtatásokat tudjunk végbevinni, hogy valóban úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. 

Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

 

Jophiel arkangyal – Nevének jelentése: Isten szépsége. Ő a művészek patrónusa, és segít megtalálni az élet szépségeit, kitisztítja érzelmeinket, gondolatainkat, de az iroda, az otthon megtisztítását, a zűrök elűzését is tőle kell kérnünk.

Metatron arkangyal – Őt tartják a legfiatalabb és legmagasabb arkangyalnak, aki mind az élő, mind az eltávozott gyermekeket segíti. A kicsikkel való bármilyen probléma felmerülésekor kérhetjük a segítségét. A nagyon érzékeny embereket is ő támogatja, különösen azokat a fiatalokat, akikre gyakran az „indigó” vagy „kristály” jelzővel utalnak. Metatron arkangyal vezet bennünket akkor is, ha elindulunk a spiritualitás útján.

Mihály arkangyal – A védelem, a bátorság, a magabiztosság és a biztonság angyala, aki tartást ad nekünk, hogy a magunk igaza szerint éljünk. Útmutatás ad az életcéljainkkal kapcsolatban, bátorságot ad saját utunk folytatásához. Mechanikus és elektronikus javítások esetén is őt érdemes hívni. 

Rafael arkangyal – Ő felel az emberek és az állatok gyógyításáért, de ő ad útmutatást a gyógyítóknak képzésükkel és praxisukkal kapcsolatban. Védelmet és biztonságot ad az utazóknak (pl. kérhetünk tőle utasbiztosítást), de akkor is hozzá forduljunk, ha kapcsolatot akarunk teremteni lelki társunkkal.

Raguel arkangyal – Az igazság angyala az elnyomottakat támogatja, mindig hozzá kell fordulni, ha úgy érezzük, el akarnak nyomni bennünket, vagy manipulálnak minket. A viták vagy félreértések elsimításában is ő működik közre, de mindenféle helyzet harmonikusabbá tételében, csodálatos új barátok vonzásában is segít. 

Raziel arkangyal – Az univerzum titkainak megértésében segít Raziel, többek között a múlt életekre való visszaemlékezés és a sebek gyógyítása a „szakterülete”. Az ezoterikus bölcsesség megértése, pl. álomfejtés. 

Szandalphon arkangyal – Feladata az imák fogadása és közvetítése Isten és az emberek között, de útmutatást ad és segítséget nyújt a zenészek számára. 

Uriel arkangyal – Ez az angyal mennyi fénnyel árasztja ez a zavaró helyzeteket, így világít rá a problémákra. Akkor kell a segítségét kérnünk, ha tiszta gondolkodásra van szükségünk valamely válaszok megtalálásához. Ő segít a beszélgetések, ötletek, meglátások és jelenések értelmezésében, tanulás és vizsga során.

Zadkiel arkangyal – Segít a diákoknak a tények és adatok felidézésében tesztíráskor, ám fájdalmas emlékek gyógyításában, megbocsátáskor is hozzá forduljunk, és isteni és spirituális eredetünkre való visszaemlékezésben, küldetésünk megtalálásában is segédkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top