Ezo

Így készülj a ma esti Fekete Holdra

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

 Péntek este ritka asztrológiai jelenségre számíthatunk: a Fekete Hold annak köszönhető, hogy egy hónapon belül már a második újholdat köszönthetjük. Bár látni nem fogjuk a jelenséget, az általa megmozgatott energiamezőket biztosan érzékelhetjük, ha elég nyitottak vagyunk rá. Hogy fogadjuk a Fekete Holdat?

Így készülj a ma esti Fekete Holdra

Fekete Hold idején gyakran éri a művészeket hatalmas, magával ragadó ihlet, így ekkor születhetnek az igazán nagy műalkotások. De mindannyiunk életére jellemző lehet, hogy ekkor támadnak olyan ötleteink, vagy kapunk olyan lehetőségeket, amiket kár lenne figyelmen kívül hagyni. Ne tévesszen meg, ha először negatív érzéseink támadnak – próbáljuk őket egyensúlyba hozni pozitív gondolatokkal. A Fekete Holdnak ez a két legfőbb üzenete: maradjunk egyensúlyban, és legyünk nyitottak!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top