Ezo

A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 2. rész

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

Mérleg

Ha van lehetőséged, időzítsd a külföldi, tengerparti nyaralást őszre, és meg se állj valami egzotikus helyig, például Indiáig! Ha ez nem jön össze, kiránduljatok valamelyik csodás belföldi tóparthoz.

Skorpió

Egy kiadós túra egy elhagyatott erdőben igazi kiszakadás lesz számodra. Ha pedig már kinyitott valamelyik koripálya, kapd fel a korcsolyád és irány a jég!

Nyilas

Mivel imádsz új helyeket felfedezni, idén nézz ki egy olyan várost, ahol még nem jártál, és járd be minden zugát.

Bak

Te a múltban élsz, ezért kirándulj is oda: egy régiségekkel teli piac meglátogatása igazi élményt jelent majd.

Vízöntő

Szeretsz csapatban játszani, ezért ragadd meg a napos hétvégéket, és keress hozzád hasonlókat, akik focizni vagy kosarazni járnak, akár a közeli parkba. Ezenkívül bármilyen “zöld” projektben szívesen részt veszel – tájékozódj, mik az aktuális lehetőségek.

Halak

Mi más tölthetné fel a Halakat, mint a víz? Amíg szép az idő, kirándulj valamelyik tóhoz, csónakázz, vagy vitorlázz, de akár egy aquapark vagy egy spa is szóba jöhet.

Még több horoszkóp az NLCafén:

Forrás: Daily Horoscope

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top