Ezo

Az őszi nap-éj egyenlőség napja az életedben is fordulópontot jelent

Szeptember 22-én, azaz az őszi nap-éj egyenlőség napján nem csak az évszakok váltják egymást – az életünkben is fontos változások vehetik kezdetüket.

 A szeptemberi nap-éj egyenlőséggel az északi féltekén a nyár őszbe, a délin a tél tavaszba fordul. De szeptember 22-én nem csak az évszakok váltják egymást: mindannyiunk életében változások indulhatnak. 

Az őszi napéjegyenlőség napja az életedben is fordulópontot jelent

2016-ról azt tartják, a lezárások, a megnyugvás és a révbe érés éve – ez folytatódik továbbra is, ám hogy ezt elérjük, lehet, hogy valamin változtatnunk kell, és erre az őszi napforduló tökéletes alkalom. Az északiak nagy feladata, hogy elengedjék a visszahúzó, stresszes dolgokat és a jövőbe tekintsenek, a déli embereké pedig, hogy energiával és kreativitással töltekezzenek fel az év további részére. 

Ezen a napon ne harcolj a változással. Az őszi nap-éj egyenlőség napja az ideális pont arra, hogy megtaláld az egyensúlyt elengedés és kitartás között.

 Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top