Ezo

5 jel, hogy elérted az ötödik dimenziót

A tudatossággal és fénnyel teli ötödik dimenzió nem is olyan elérhetetlen, mint gondolnád. Íme 5 jel, hogy már a küszöbén jársz!

 A harmadik dimenzió az, amit mindnyájan élünk, a negyedikben képesek vagyunk megtisztulni, az ötödikben pedig tudatosan, megvilágosodva élünk tovább. De ki kerülhet az ötödik dimenzióba? És honnan tudhatjuk, hogy elértük ezt a könnyű és örömteli állapotot? Ezekre a kérdésekre adnak válaszokat az alábbi jelek.

5 jel, hogy elérted az ötödik dimenziót

1. A hétköznapok egyre többször telnek örömben és csodálkozásban

Az ötödik dimenzióból egy dolog hiányzik biztosan: a félelem. Ha azt veszed észre, hogy a mindennapokon is egyre több apró dolog okoz boldogságot, vált ki szeretetet, és kelt rácsodálkozást, közel jársz az ötödik dimenzióhoz.

2. A negatív dolgoktól könnyebben és gyorsabban válsz meg

Képes vagy egy huszárvágással megválni azoktól a dolgoktól, amik visszahúznak és elengedni azokat, amik csak szorongást okoznak.

3. Minden érzékszerveddel tapasztalod a világ szépségeit

Ha a tudatosság és nyitottság felé haladsz, felerősödnek az érzékszerveid: a színek még vibrálóbbnak, az illatokat még intenzívebbnek, a hangokat még varázslatosabbnak éled meg.

4. Egyre kevésbé érdekel az idő

A te kezeid közül tényleg kifolyik az idő – de jó értelemben! Nem görcsölsz az idő múlásán, hanem természetes folyamatként éled meg, és áramlóan alkalmazkodsz hozzá.

5. Több “véletlen” történik, mint azelőtt

Egyre többször jönnek be a megérzéseid, és hihetetlen módon kapcsolódsz más emberekhez.

Forrás: Simple Capacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top