Ezo

5 figyelmeztető jel a belső hangodtól, amit sose hagyj figyelmen kívül

Belső hang, felettes én, tudatalatti vagy megérzés – bárhogy is hívod, van, hogy olyan helyről hallasz fontos üzenetet, amiről egyszerűen érzed, hogy mindenekfelett való. Hallgasd meg figyelmesen, mit mond!

 Mindannyiunkkal előfordul, hogy életünk egy reménytelennek tűnő szakaszában olyan helyről érkezik a segítség, ahonnan nem is vártuk volna. A belső hang, a felettes én, a tudatalatti is ugyanilyen hirtelen képes megszólalni bennünk – még ha nem tudjuk is pontosan megnevezni, érezzük, hogy mondanivalójának nagy súlya van. Ha az alábbi 5 dolgot üzeni, sose hagyd figyelmen kívül!

5 figyelmeztető jel a belső hangodtól, amit sose hagyj figyelmen kívül

1. Viseld a legjobban saját magad gondját

Ne alacsonyítsd le magad, és ne becsüld alá az igényeidet! Adj meg magadnak mindent, amit fontosnak érzel, és ami boldoggá tesz.

2. Különleges vagy – méghozzá sokféleképpen

Még ha a felszínen, a mindennapokban ennek az ellenkezőjét érzed is, a felettes éned biztosan tudja, hogy különleges, megismételhetetlen lény vagy. Hidd el neki!

3. A kulcs a meditáció

A felettes éned szeret rávezetni a helyes útra: a meditáció a lehető legjobb kiút a káoszból.

4. A legjobbak legjobbját érdemled

A felettes éned előbb észreveszi, ha olcsón adtad magad, mint hogy neked feltűnne. Ilyenkor figyelmeztet, hogy vedd észre, mik érik meg igazán az életben, és hogy sose érd be kevesebbel.

5. Szeresd magad – ez a legfontosabb

Lehet, hogy éppen reménytelenül magányosnak érzed magad, de valójában mindig szeretet leng körül, ha megtanulod elfogadni és szeretni saját magadat.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top